Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Netreba na nich chýbať: TOP akcie, ktoré nás v júli čakajú v Michalovciach a okolí

Nemali by ste na nich chýbať. Vybrali sme top podujatia, ktoré nás v priebehu júla čakajú v našom meste a okolí. Tu sú...

Ilustračný obrázok k článku Netreba na nich chýbať: TOP akcie, ktoré nás v júli čakajú v Michalovciach a okolí
Zdroj: TASR

Splavovanie zemplínskych riek

5. – 7. júla 2018, Michalovce a okolie

Michalovskí vodáci chystajú každoročný tradičný splav na vode. Občianske združenie Návraty totiž organizuje trojdňové podujatie s názvom Splavovanie zemplínskych riek. Konať sa bude v dňoch od 5. do 7. júla. Pridať sa môžete tiež a tak si dopriať krásne zážitky.

Špacirki po okoľici

13. júla 2018 od 17:00 hod., Michalovce a okolie

Počas leta sa možete tešiť na sériu výletov pod názvom Špacirki po okoľici. Pripravené budú rôzne výlety, počas ktorých sa mnoho dozviete o našom okolí, jeho histórii, ale aj mnohé iné zaujímavosti. Už 13. júla vás čaká výlet s názvom Po stopách Československej republiky. Zraz účastníkov bude o 17:00 hod. pred budovou železničnej stanice v Michalovciach.

Vibe Festival 2018

13 . – 14. júl 2018, Šírava – Kamenec

Dva večere 13. až 14. júla budú na Kamenci patriť rapu. Tretí ročník Vibe Festivalu je tu a s ním aj prísľub poriadnych rapových shows, o ktoré sa postará špička slovenskej scény.

Adrenalínový víkend

13. – 15. júl 2018, Šírava

Leto na Šírave obohatia aj rôzne atrakcie na vode i na brehu. Jeden víkend týchto prázdnin však bude výnimočný. Od 13. do 15. júla sa totiž na vode rozložia parádne stroje, ktoré si môžete na vlastnej koži vyskúšať aj vy. Jetpack, jetsurf, flyboard alebo aquaskipper.

Expres summer párty

14. júla 2018, Michalovce/okolie

V rámci Kultúrneho leta 2018 v Michalov­ciach prebehnú všakovaké akcie. Jednou z nich je Expres summer párty rádia Expres. Hudobná párty sa uskutoční 14. júla. Miesto bude upresnené.

Kristína & Band

20. júla 2018 o 18:00 hod., Amfiteáter Zemplínska šírava

Po dvoch rokoch sa speváčka Kristína Peláková opäť objaví na šíravskom amfiteátri so svojim novým programom. 20. júla čaká návštevníkov koncert aj autogramiáda Kristíny s jej hudobnou kapelou.

SunDance Open Air Festival 2018

20. – 21. júla 2018, Šírava – Hôrka

Na Zemplínskej šírave sa počas leta uskutoční aj najväčší open air festival tanečnej hudby v SR. Okrem iných lákadiel ponúkne aj párty loď. unDance Open Air Festival 2018 sa uskutoční v dňoch 20. – 21. júla v stredisku Hôrka

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM