Zuzana Ročeňová Samospráva

Nezávislý kandidát Tadian: Moja kandidatúra nie je boj proti nikomu!

Zoznam kandidátov o post primátora sa rozrástol! V komunálnych voľbách o primátorské kreslo zabojuje aj mestský policajt Anton Tadian (47), ktorý kandiduje ako nezávislý.

Ilustračný obrázok k článku Nezávislý kandidát Tadian: Moja kandidatúra nie je boj proti nikomu!
Zdroj: Dnes24.sk

Hlavnou témou dnešnej oficiálnej tlačovej besedy Antona Tadiana boli blížiace sa novembrové komunálne voľby a jeho kandidatúra. „Kandidujem ako nezávislý kandidát a nie som členom žiadnej politickej strany,“ povedal Tadian.

„Moja kandidatúra nie je boj proti nikomu. Beriem to ako možnosť súťaže a tiež možnosť presvedčiť obyvateľov mesta Michalovce svojím programom. Chcem predstaviť svoje zaujímavé návrhy ako posunúť mesto dopredu. Základ je určiť priority a snažiť sa ich naplniť, výsledkom bude spokojnosť občanov,“ hovorí kandidát na primátora.

Od roku 2003 sa venuje aj práci správcu bytového domu, kde realizuje množstvo zaujímavých projektov. Ako nám povedal práce je tam dosť a vie sa v tom pohybovať.„Roz­hodol som sa kandidovať na základe podnetov od ľudí z blízkeho okolia, ktorí ma poznajú a majú vedomosť o mojej práci,“ prezradil Tadian. S myšlienkou kandidatúry sa zaoberal približne posledných päť mesiacov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM