Šport

Chystajú sa k nám športovci z celého Slovenska: Rušno bude nielen na michalovskom námestí

Naše mesto čaká veľké športové podujatie Slovak Open Handball 2019. Program sa chystá aj na námestí.

Ilustračný obrázok k článku Chystajú sa k nám športovci z celého Slovenska: Rušno bude nielen na michalovskom námestí
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Už počas tohto víkendu sa v metropole Zemplína v dňoch od 14. júna do 16. júna uskutoční 5. ročník športového podujatia Slovak Open Handball 2019. Čo nás čaká?

Otvorené majstrovstvá

Športový klub IUVENTA Michalovce v spolupráci s Mestom Michalovce a partnerom Slo­venským zväzom hádzanej organizujú v dňoch od 14. júna do 16. júna už 5. ročník športového podujatia Slovak Open Handball 2019. Ide o mládežnícky turnaj – otvorené Majstrovstvá SR, pre chlapcov a dievčatá v kategórii U12 – mladší žiaci a žiačky a v kategóriách U10 a U8 – minihádzaná chlapcov a dievčat.

Do súťaže sa prihlásilo 45 tímov z celého Slovenska s celkovým počtom do 600 účastníkov. Jednotlivé zápasy sa odohrajú na viacerých športoviskách v meste – v Chemkostav aréne, Mestskej športovej hale a v športovej hale Gymnázia P. Horova.

Premietanie na námestí

Finále turnaja vo všetkých kategóriách sa bude konať v nedeľu a najúspešnejšie družstvo, vybraný najlepší hráč, resp. hráčka a družstvá umiestnené na prvých troch miestach organizátor odmení cenami, ktoré do turnaja venoval Slovenský zväz hádzanej. Na spestrenie programu sú pre účastníkov pripravené sprievodné podujatia.

V piatok o 20:00 hod. sa môžu tešiť na premietanie filmu na veľkoplošnej obrazovke na tribúne pri fontáne na Námestí osloboditeľov a v sobotu o 19:00 hod. rovnako na tribúne pri fontáne vystúpi detský tanečný súbor Slniečko zo Základnej školy T. J. Moussona.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Zaspomínajte si vo videu nižšie na jazdecké preteky v Parku študentov.

Video: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM