Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

No nie je utešený? Prvý Michalovčan roku 2017 OBRAZOM

Prvým Michalovčanom roku 2017 sa stal malý Mathias. Na svet prišiel v našom meste 1. januára ráno. Zoznámte sa s ním aj vy.

Ilustračný obrázok k článku No nie je utešený? Prvý Michalovčan roku 2017 OBRAZOM
3
Galéria

Prvý deň roku 2017 sa zavčas rána na gynekologicko-pôrodníckom oddelení v Michalovciach narodil chlapček. Na svet prišiel o 5.25 hodine a stal sa tak prvým Michalovčanom nového roku. O príchode malého Mathiasa na svet nám viac prezradila šťastná mamička, ktorú sme po pôrode navštívili.

Pokiaľ ostatní mali už po silvestrovských oslavách, Luciu Hrehovskú čakala iná udalosť. Nevedela sa už dočkať, kedy bude môcť oslavovať na Nový rok aj ona, ale po svojom. Ako nám prezradila, na Nový rok sa tešilo aj jej bábätko v brušku. To napokon 1. 1. 2017 aj prišlo na svet a tak sa práve tento deň stal pre mamičku Luciu oveľa zapamätanejším, než pre nás ostatných.

„Chcem poďakovať pani doktorke Zambovej ako aj odbornému personálu. Vďačím im za profesionálny prístup pri pôrode,“ povedala pre náš spravodajský portál Michalovce24 šťastná mamička Lucia Hrehová.

„S podmienkami na gynekologicko-pôrodníckom oddelení pod vedením pána primára Filkora som bola nadmieru spokojná,“ doplnila vďačná mamička ďalej. Ako dodala, jej malý Mathias vážil po narodení 3100 gramov a meral 48 centimetrov.

A teraz sa ešte pre zaujímavosť na chvíľu obzrime do starého roka. Zistili sme totiž, ako to bolo s celkovým číslom novorodeniatok, ktoré prišli v michalovskej nemocnici na svet v roku 2016. Vlani sa podľa hovorcu Nemocníc Svet zdravia Tomáša Kráľa v michalovskej nemocnici narodilo 967 detí. „Za posledné obdobie pôrodnosť v Michalovciach postupne rastie,“ prezradil nám ďalej T. Kráľ, hovorca Nemocnice Svet zdravia Michalovce.

Vývoj pôrodnosti v michalovskej nemocnici:

  • Rok 2013: 844 detí
  • Rok 2014: 863 detí
  • Rok 2015: 949 detí
  • Rok 2016: 967 detí

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Zoznámte sa s ním aj vy: Mathias je prvým Michalovčanom roku 2017, FOTO
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM