Tomáš Šuhajda Rôzne

Nový hudobný štýl a prvý VIDEOKLIP: Na scénu prichádzajú chlapci z Michaloviec!

V nedeľu uzrel svetlo sveta nový videoklip v podaní michalovskej dvojice NIXON&MONET (16 a 17). Ide vôbec o prvý klip na Slovensku k novému hudobnému štýlu Hardtrap, ktorého tvorcom je hudobný producent Norbert Ronin, taktiež z Michaloviec.

Ilustračný obrázok k článku Nový hudobný štýl a prvý VIDEOKLIP: Na scénu prichádzajú chlapci z Michaloviec!
Zdroj: YouTube.com

Singel má názov #zijemefreestyle, prečítajte si rozhovor s jeho autormi a potom si už vychutnajte samotný videoklip!

Skúste povedať pár slov o vašej formácii…

Sme Nixon&Monet, 16 a 17 roční chlapci z Michaloviec, ktorí študujú. Vo voľnom čase, ktorý nám zostáva, sa snažíme venovať hudbe. #zijemefreestyle je náš prvý oficiálny singel, hneď aj s klipom. Ako hosťa sme si na refrén pozvali Davyda.

Čo prináša tento váš nový singel?

Ide o nový hardtrapový hudobný štýl, ktorého tvorcom je Norbert Ronin, viac podrobností o tomto štýle vám však prezradí on sám, alebo si ich ľahko zistíte na jeho facebookom fanpagi. Späť k singlu. Snažili sme sa vychytať nové veci, robiť to spôsobom, ktorý je aspoň tu na východe úplne fresh.

Kto točil videoklip a aká bola atmosféra na pľaci?

Točil to Yusuf, bývalý spolužiak. Kreatívny to človek s vynikajúcim, profesiálnym prístupom. Atsmoféra bola presne taká ako mala byť. Prirodzená, nič nesilené… Mohli ste nás nájsť v uliciach Michaloviec. Boli sme proste free…

Čo budúcnosť?

Budeme makať, ako sa bude dať. Na našom facebookovom fanpagi Nixon&Monet budete môcť sledovať všetko nové, čo sa okolo nás bude diať.

Norbert Ronin, môžeš nám opísať štýl Hardtrap?

HardTrap je moje skríženie dvoch, navonok nespojiteľných štýlov. Slovo „hardtrap“ je zo slov Hardstyle x Trap, Trap Tempo. Je to niečo, ako keď si predstavíš hardstyle-y ktorý je miestami trošku psycho, ich melódie a harmónie ukladané do trapu, ťažkých trapových bass a dropnutom refréne. Celé to vzniklo tak spontánne. Je super skladať a byť v tom dobrý. Keď vymyslíš nový štýl, niečo čo tu doteraz nespravil nikto, otvárajú sa ti desiatky ďalších levelov. Preto pamätaj: Hardtrap = Norbert Ronin. Dúfam že všetci čitatelia mi rozumejú. Ak nie, proste precíťte tento singel…

Je všeobecne známe, že svoje beaty ponúkaš slovenskej hip-hopovej elite. Ako teda hodnotíš spoluprácu s Nixonom a Monetom, začínajúcimi v brandži?

Spolupracujem so scénou celkovo, ale keď je niekto dobrý a vie čo robí tak mi je jedno či je tu roky, alebo nový v hre.. Nixon a Monet sú chlapci z môjho mesta, poznáme sa nejakú dobu a svojim ťažkotonážnym nákladom do hardtrapu ma presvedčili o tom, že vedia. Hodnotím to viac než výborne.

Nový hudobný štýl a prvý VIDEOKLIP
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM