Rôzne

Nový týždeň v Michalovciach? Ponúkne viaceré zaujímavé podujatia

Ďalší januárový týždeň sa už začal a vy počas neho môžete zažiť aj rôzne zaujímavé podujatia v Michalovciach. Pozrite si náš výber.

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň v Michalovciach? Ponúkne viaceré zaujímavé podujatia
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Výstava

do 30. 1. 2019, v galérii Zemplínskeho osvetového strediska v Michalovciach

Ak ste nestihli Silvestrovskú vernisáž, výstavu si môžete pozrieť v galérii Zemplínskeho osvetového strediska v Michalovciach do 30. januára 2019. Výstava je tentokrát venovaná Jozefovi Saloňovi a jeho nedožitým deväťdesiatim narodeninám. Za jeho menom sa skrývajú desiatky rokov výtvarnej tvorby, reštaurátorskej práce i pedagogickej činnosti.

Volejbal

16. 1. 2019 o 17:15 hod., Mestská športová hala, Michalovce

Mestská volejbalová liga dospelých usporiada športové podujatie O pohár primátora mesta. 9. kolo I. a II. ligy sa uskutoční 16. januára o 17:15 hod. v Mestskej športovej hale v Michalovciach.

Život kozmonauta

18. 1. 2019 o 17:00 hod., Mestské kultúrne stredisko v Michalovciach

Hvezdáreň v Michalovciach pozýva 18. januára na zaujímavé podujatie s názvom Život kozmonauta. Pôjde o rozprávanie na tému kozmonauta, ktoré bude v malej zasadačke Mestského kultúrneho strediska v Michalovciach.

Koncert

18. 1. 2019 od 20:00 hod.,v kultúrnom centre Freedom v Michalovciach

Členovia z kapely Universum Project sa vám 18. 1. 2019 predstavia v kultúrnom centre Freedom v Michalovciach. Pri tejto príležitosti odštartujú svoje zimné turné a môžete sa tak tešiť na ich univerzálnu a nadupanú art rockovú show. Členovia skupiny Universum Project spájajú prvky rocku, jazzu či blues.

Zápas hviezd

19. 1. 2019 o 17:00 hod., Zimný štadión, Michalovce

V našom meste sa uskutoční Zápas hviezd St. Nicolaus 1. slovenskej hokejovej ligy. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na autogramiádu, kde sa budú môcť so svojimi obľúbenými hráčmi odfotiť či nechať si podpísať suvenír. Samotný Zápas hviezd so začiatkom o 17.00 hod bude mať prestávky medzi jednotlivými súbojmi pre atraktívne súťaže zručností a program pre divákov.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Pozrite si fotogalériu zo Silvestrovskej vernisáže v Michalovciach. Výstavu možete stále vidieť v Zemplínskom osvetovom stredisku v Michalovciach..

Obrazom: Silvestrovská vernisáž v Michalovciach
8
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM