Rôzne

Nudiť sa v novom týždni rozhodne nebudeme: Výber akcií, ktoré v Michalovciach stoja za pozornosť

Kvalitný oddych vždy príde vhod. A vyraziť si na zaujímavú akciu, rozhodne patrí medzi super spôsob relaxu. Prinášame vám preto prehľad zaujímavých podujatí, ktoré vám odporúčame v Michalovciach zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Nudiť sa v novom týždni rozhodne nebudeme: Výber akcií, ktoré v Michalovciach stoja za pozornosť
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk

Tak to vidíme my

1. do 29. apríla, Galéria MsKS Michalovce

Michalovskí fotografi Stanislav Orolín a František Demský si vo svojom meste pripravili výstavu pod názvom Tak to vidíme my… Prvú spoločnú výstavu mali presne pred rokom. Michalovčania Stanislav Orolin a František Demský patria zároveň medzi najstarších, ale zároveň najskúsenejších fotografov fotoklubu Zempfo Michalovce. Výstava sa uskutoční od 1. apríla do 29. apríla v malej galérii MsKS Michalovce.

Prednáška o českých dejinách

4.apríla o 16:00 v knižnici

Miestny klub Michalovce Českého spolku Košice a Zemplínska knižnica Gorazda Zvonického v Michalovciach Vás pozývajú na prednášku o českých dejinách 700 rokov od narodenia českého kráľa a rímskeho cisára Karola IV. Prednášať bude JUDr. Miroslav Schýbal a uskutoční sa 4.apríla 2016 o 16:00h v knižnici.

Čo vieš o hviezdach

5. apríla, Michalovce

Hvezdáreň v Michalovciach usporiada okresné kolo vedomostnej súťaže z astronómie Čo vieš o hviezdach, Súťažiť budú jednotlivci (členstvo v astronomickom krúžku nie je podmienkou) v troch kategóriách.

Tvorba 2016

7. apríla o 16:00, Galéria ZOS Michalovce

Galéria Zemplínskeho osvetového strediska v Michalovciach vás pozýva na regionálnu súťažnú výstavu výtvarných prác neprofesionálnych výtvarníkov. Vernisáž sa uskutoční 7. apríla o 16. hodine a výstava potrvá do 25. apríla.

Detský festival ľudovej hudby

8. apríla 2016 o 13:00 v galérii Zemplínskeho osvetového strediska v Michalovciach

Pozývame vás na Detský festival ľudovej hudby – Vidiečanova Habovka, ktorý sa uskutoční 8. apríla 2016 o 13.00 v ga­lérii Zemplínskeho osvetového strediska v Michalovciach.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM