Samospráva

Občianske poriadkové hliadky? V Michalovciach budú v akcii už v lete

Miestne občianske poriadkové hliadky budú v lokalitách s rómskou komunitou v Michalovciach dohliadať na verejný poriadok už v lete.

Ilustračný obrázok k článku Občianske poriadkové hliadky? V Michalovciach budú v akcii už v lete
Zdroj: Dnes24.sk

Informovala o tom vedúca referátu komunikácie, propagácie a kultúry Mestského úradu Michalovce Iveta Palečková. Samospráva verí, že ich činnosťou eliminujú negatívne spoločenské javy na území mesta.

Miestna občianska poriadková hliadka bude pôsobiť najmä na uliciach Mlynská, Gerbová a Staničná. Situáciu na nich považuje mesto za kritickú.

Mesto podľa Palečkovej v súčasnosti realizuje výber 12 členov poriadkových hliadok, ktorí budú na situáciu v týchto lokalitách dohliadať. Hliadky by mali začať vykonávať službu najneskôr v auguste.

Samospráva získala na projekt Občianska poriadková služba v Michalovciach na roky 2019 až 2021 nenávratný finančný príspevok z Európskeho sociálneho fondu vo výške 280 000 eur. Spolufinancovať ho bude sumou 15 000 eur.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Nedávno si milovníci krásnych vozidiel v centre Michaloviec prišli na svoje. Pozrite si to nižšie v obrazoch.

V OBRAZOCH: Milovníci krásnych vozidiel si v centre Michaloviec prišli na svoje
10
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM