Ondrej Petričko Krimi

Odvaha alebo šialenstvo? Fekišovčan (45) spôsobil nehodu, mal v krvi skoro 4 promile!

Muž z obce Fekišovce narazil svojou Felíciou do iného auta. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby nemal v krvi takmer 4 promile a z miesta nehody neodišiel.

Vo štvrtok pred obedom sa na Michalovskej ulici v Sobranciach zrazili dve autá. Dopravnú nehodu spôsobil 45-ročný muž z obce Fekišovce, ktorý svojim vozidlom Škoda Felícia narazil do VW Golf, ktorý šoférovala mladá žena. „Vodič viedol vozidlo po ulici 1. mája, pričom pri vychádzaní na Michalovskú ulicu nedal prednosť vozidlu VW Golf a došlo k zrážke. Vodič Škody Felície po nehode nezastavil a s vozidlom pokračoval v jazde smerom na obec Fekišovce, kde ho zastavili sobranskí policajti,“ uviedla Jana Mésarová, košická krajská policajná hovorkyňa.

Vodič po zastavení policajtmi musel fúkať a dychová skúška pre neho nedopadla najlepšie. „Policajti mu v dychu namerali 1,88 mg/l alkoholu (3,92 promile),“ dodala Mésarová. Pri nehode sa našťastie nikto nezranil. Na autách vznikla škoda 1 550 eur. „Vodič Škody Felície už čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý mu hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok,“ uzavrela hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM