Zuzana Ročeňová Rôzne

Odzvoní sťažnostiam obyvateľov Juhu? Na sídlisku prebieha rekonštrukcia a takéto sú ďalšie plány!

Michalovská samospráva rekonštruuje sídlisko Juh. Postupne prechádzajú obnovou cesty, chodníky a pribúdajú nové parkovacie miesta.

Ilustračný obrázok k článku Odzvoní sťažnostiam obyvateľov Juhu? Na sídlisku prebieha rekonštrukcia a takéto sú ďalšie plány!
Zdroj: TASR

Občania spomínaného sídliska sa už niekoľkokrát sťažovali na rozbité cesty a nedostatok parkovacích miest. Mesto v uplynulom roku odštartovalo úspešne ďalšiu etapu rekonštrukcie sídliska Juh. A aké sú ďalšie plány na nasledujúce mesiace? Pôjde najmä o opravu chodníkov a prístupových ciest k obytným domom. Rekonštrukciu ocenia i samotní majitelia aut, keďže podľa plánov ma pribudnúť viac ako sedemdesiat parkovacích miest.

Ako informovala michalovská samospráva samotná rekonštrukcia je rozdelená do štyroch etáp, ktoré sa postupne realizujú jedna po druhej a celkovo by mali trvať osem mesiacov. Po rekonštrukcií Murgašovej a Špitalskej ulice, plánuje mesto pokračovať v obnove komunikácií a plôch, ktoré sa nachádzajú medzi ulicou Saleziánov, Štefánikovou a Kuzmányho.

Zhotoviteľom stavby je akciovka Eurovia, ktorá rekonštrukčné práce zároveň aj financuje, s tým, že mesto bude firme tieto investície postupne splácať.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM