Rôzne

Október už klope na dvere: Vybrali sme TOP 6 podujatí v Michalovciach a okolí

Október sa už blíži a počas tohto mesiaca bude v Michalovciach a okolí možné zažiť nemálo podujatí. Vybrali sme 6 tých najlákavejších z nich.

Ilustračný obrázok k článku Október už klope na dvere: Vybrali sme TOP 6 podujatí v Michalovciach a okolí
Foto: Anton Hrachovský

Michalovská šarkaniáda

6. 10. 2019 o 13:00 hod., Zemplínska Šírava – Thermal park

Na Šírave sa uskutoční už 19.ročník obľúbeného podujatia s názvom Michalovská šarkaniáda. Tešiť sa na ňu môžete v nedeľu 6. októbra 2019 o 13. hodine pri Thermal parku.

Vďaka Vám

4. 10. 2019 o 16:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Mesto Michalovce pripravuje program pri príležitosti Mesiaca úcty k starším. Podujatie s názvom Vďaka Vám sa uskutoční v piatok 4. októbra 2019 o 16. hodine v sále Mestského kultúrneho strediska v Michalovciach. V programe sa predstaví 20-členný bigband RK Jazz band z Ružomberka.

Memoriál Kamily Tarbajovej

4. 10. 2019 o 14.00 hod., Stredná zdravotnícka škola, Michalovce

V našom meste sa uskutoční športové podujatie pod názvom Memoriál Kamily Tarbajovej. Pôjde o volejbalový turnaj pedagógov, na ktorý sa môžete prísť pozrieť na Strednú zdravotnícku školu v Michalovciach. Do kalendárov si zapíšte 4. október 2019.

Panikári

10. 10. 2019 o 18:00 hod. Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Súčasná komédia s pesničkami, akú ste ešte nevideli. Uvidíte mužov na pokraji nervového zrútenia. Predstavenie je vhodné pre divákov od 15 rokov.

Ander z Košíc

23. 10. 2019 o 18:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Spojenie legendy slovenského humoru Andera z Košíc – jeho veselých príhod s Eržou, Piťom spestrí spevácko-kabaretné trio troch mladých spevákov Traja z Raja so slovenským repertoárom.

Dni Michalov

25. 10. 2019 18:00 hod., Chemkostav aréna, Michalovce

Dni Michalov je podujatie, ktoré je pre všetkých nositeľov mena Michal a Michaela zdarma, ale vítaní sú všetci. Jedinečnú príležitosť osláviť meniny v deň svojho sviatku majú nie len oslávenci, ale aj všetci ostatní na zaujímavom podujatí.

Prídu vás pobaviť hudobníci revival Roxette a obľúbení Oteckovia:Vladimír Kobielsky, Braňo Deák, Filip Túma a Marek Fašiang.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Pozrite si aj slávnostné otvorenie Zemplínskeho múzea zachytené nižšie na fotkách.

Zaspomínajte si na slávnostné otvorenie Zemplínskeho múzea zachytené na ZÁBEROCH
11
Galéria
Zdroj: Zemplíske múzeum v Mi

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM