Správy Kultúra

Otvoria po ročnej prestávke vianočné trhy? Rozhodne o tom jarmočná komisia

V našom meste budú možno vianočné trhy. Rozhodne sa o pár dní. Dôvodom je aktuálna epidemická situácia a prognóza jej vývoja.

Ilustračný obrázok k článku Otvoria po ročnej prestávke vianočné trhy? Rozhodne o tom jarmočná komisia
Zdroj: Dnes24.sk

Adventné obdobie by sa tento rok mohlo priblížiť tomu, na čo sme boli zvyknutí z predpandemických rokov. Ulice historického jadra sa rozsvietia vianočným osvetlením, k tradičnému vianočnému stromčeku na námestí pribudnú možno aj stánky.

Rozhodne komusia

Vianočné trhy neplánuje tento rok zrealizovať ani mesto Sobrance, informovala vedúca oddelenia kultúry, cestovného ruchu a športu mestského úradu (MsÚ) Paula Zoľáková.

Ponúknuť svojím obyvateľom zážitok z vianočnej atmosféry pri stánkoch s vianočným tovarom či občerstvením aktuálne nevylučuje mesto Michalovce.

„Téma vianočných trhov je zatiaľ stále otvorená. Ak by sme pripravili vianočné trhy, tak len v obmedzenom režime a boli by v dňoch 10. a 11. decembra,“ ozrejmila referentka odboru komunikácie, marketingu a kultúry MsÚ v Michalovciach Mária Stričková s tým, že definitívne stanovisko má prijať mestská jarmočná komisia v pondelok 15. novembra.

Viac správ

OTP, očkovaní alebo nikto?

Kto bude môcť ísť vôbec na trhy? OTP, iba očkovaní alebo nikto? To bude závisieť od aktuálnej pandemickej situácie. O konaní či zrušení vianočných trhov v obmedzenom rozsahu sa samospráva ešte definitívne nerozhodla.

Čoskoro vás budeme informovať!

Pozrite si VIDEO, ako vyzerali v minulosti vianočné trhy v Michalovciach. Pred koronou.

ilustračné foto

Chcete v Michalovciach vianočné trhy?

Nie
Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM