Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Párty na Šírave, aká tam ešte nikdy nebola: Uprostred horúceho leta čerstvý sneh!

Počas víkendu sa na Zemplínskej šírave uskutoční akcia, aká tam ešte nebola. Okrem zaujímavých dídžejov z legendárneho klubu, na miesto prinesú uprostred horúceho leta čerstvý prašan! Čo sa vlastne bude diať?

Ilustračný obrázok k článku Párty na Šírave, aká tam ešte nikdy nebola: Uprostred horúceho leta čerstvý sneh!
Zdroj: Dnes24.sk

Leto a Zemplínska širava – to jednoducho patrí k sebe. Aj počas týchto prázdninových mesiacov na slovenskom mori môžete zažiť všakovaké zaujímavosti a akcie, pri ktorých si doslova môžete zresetovať hlavu. Jedna z takých v obľúbenej dovolenkovej destinácii vypukne už o pár dní.

Na Šírave sa totiž po prvýkrát uskutoční APRESKI PARTY. Hudobní fanúšikovia sa tak môžu prísť schladiť a popritom aj zabaviť.

Pravá Apres Ski párty priamo z legendárneho lyžiarskeho klubu HappyEnd Jasná prichádza aj k nám. Pomy, kotvy a možno aj dvojsedačky v klube. A k tomu snežné párty delá a iné efekty. HappyEnd dokonca prinesie aj čerstvý prašan!

Vskutku zaujímavá párty sa uskutoční v Moteli Kamenec. O tú správnu atmosféru sa postarajú rezidentní dídžeji Happy Endu a to DJ Profesor a DJ HB Flow. Ľudia sa tak môžu prísť schladiť na prvú zimnú párty v lete.

Čítajte tiež:

Kedy to bude v Michalovciach žiť najviac? 3 veľké akcie, ktoré nás čakajú toto leto na námestí

Nezmeškajte festival na Šírave: Mieri k nám elita elektonickej hudby

Sezóna dovoleniek je v plnom prúde: Ktoré destinácie Michalovčania preferujú tento rok?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM