Rôzne

Pekné podujatie pre deti a rodičov: Aha, čo môžete zažiť v lesoparku Hrádok

Na Hrádku v Michalovciach sa chystá zaujímavá akcia, ktorá poteší najmä deti. Prinášame bližšie informácie.

Ilustračný obrázok k článku Pekné podujatie pre deti a rodičov: Aha, čo môžete zažiť v lesoparku Hrádok
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Michalovská hvezdáreň pripravuje v lesoparku Hrádok pre deti podujatie s názvom Cesta slnečnou sústavou. Zaujímavý program čaká záujemcov 29. septembra 2019 od 10:00 do 14:00 hod.

V maskách

Lesopark Hrádok ožije v nedeľu 29. septembra lákavým podujatím. Detí od 10. do 14. hodiny pocestujú vesmírom. Michalovská hvezdáreň pre ne pripravila podujatie Cesta Slnečnou sústavou a súhvezdiami.

Cesta Slnečnou sústavou je v skutočnosti sústavou stanovíšť, ktoré na seba nadväzujú. Na niekoľkých stanovištiach budú deti plniť rôzne športové a zábavné disciplíny. Čakať ich budú aj sladké odmeny.

Deti môžu prísť aj v maskách s vesmírnou tematikou, za ktoré budú odmenené. O 12:00 hod. sa pri hvezdárni uskutoční vyhodnotenie najlepších masiek.

Za každého počasia

Keď bude priať návštevníkom počasie, tak na nich čaká v kupole hvezdárne pozorovanie Slnka ďalekohľadom so špeciálnym slnečným filtrom. Celá akcia potrvá do 14. hodiny a uskutoční sa podľa organizátorov za každého počasia.

Lístky si môžete zakúpiť v predpredaji (v školách a hvezdárni) – vstupné sú 2 eurá a 3 eurá v deň konania akcie. Dospelí majú vstup zdarma.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Pripomeňte si leto pohľadmi na výletnú loď na Šírave nižšie vo videu.

Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM