Rôzne

Počas víkendu budú Michalovce žiť behom: Rozprávkový program čaká aj deti

Počas soboty a nedele sa určite neoplatí sedieť doma. V Michalovciach sa budú diať zaujímavé akcie.

Ilustračný obrázok k článku Počas víkendu budú Michalovce žiť behom: Rozprávkový program čaká aj deti
Zdroj: TASR

Smejko a Tanculienka

12. 10. 2019 o 10:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Piate výročie populárnej dvojice Smejko a Tanculienka oslávime najväčšími rozprávkovými a tanečnými hitmi. Pred hladným vlkom zachránime Kozliatka aj Macka. Zase priletí náš večne opakujúci sa Papagáj a dedko príde vytiahnuť repku. Nových chrobáčikov vychováme s pesničkou Nonono tytyty a tiež ich naučíme nový tanec Šlapy šlapy.

Smejko a Tanculienka vás v novej sezóne privítajú s novým žiarivým svietením, veľkolepou scénou a úplne novým nadupaným predstavením s najväčšími hitmi.

Angry Birds vo filme 2

12. 10. 2019 o 16:00 hod., Kino Centrum, Michalovce

Okrem vtáčieho Píplandu a sveta ich úhlavných nepriateľov Krochkáčov existuje aj záhadný tretí ostrov, ktorého obyvatelia predstavujú pre všetkých novú hrozbu. Ak sa chcú ochrániť, musia sa odvekí súperi spojiť a spolupracovať. Z najhorších nepriateľov je tak ešte horší tím.

Jesenný beh Michalovčanov

13. 10. 2019 od 8:30 hod., Michalovce

Na Jesenný beh Michalovčanov sa môže prihlásiť neobmedzený počet pretekárov bez rozdielu veku. Online registrácia prebieha do 12. októbra do 19.00 hod. tu: http://jesennybeh.preteky.com Prví traja v kategórii budú ocenení trofejami (poháre).

Každý pretekár dostane po dobehnutí účastnícku medailu, všetci štartujúci budú zaradení do tomboly. Štart a cieľ pretekov je areál Strednej zdravotníckej školy v Michalovciach. Trasa povedie ulicami pod Hrádkom.

Blíženec

13. 10. 2019 o 19:45 hod., Kino Centrum, Michalovce

Blíženec je originálny akčný thriller s Willom Smithom v hlavnej úlohe. Smith hraje Henryho Brogana, elitného nájomného zabijaka, prenasledovaného tajomným mladým vrahom, ktorý dokáže predpovedať jeho každý ťah. Film režíruje oscarový režisér Ang Lee a produkuje renomovaný tvorca akčných blockbustrov Jerry Bruckheimer. V ďalších úlohách sa objaví Mary Elizabeth

A videli ste už nové pamätné javory v Michalovciach? Nájdete ich nižšie v našej fotogalérii.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Michaloviec a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Už ste si to pri michalovskom zimáku všimli? Pribudli tam pamätné javory
8
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM