Rôzne

Počasie neprestáva prekvapovať: Michalovčanka sa pozrela na teplomer a nechápala, FOTO

Počasie nás vie občas veru prekvapiť. Také čosi zažila Lucia v Michalovciach. Keď zaostrila svoj zrak na ortuť teplomera, nechcela tomu ani veriť.

Ilustračný obrázok k článku Počasie neprestáva prekvapovať: Michalovčanka sa pozrela na teplomer a nechápala, FOTO
2
Galéria

Ešte len nedávno naše mesto čelilo návalom snehu a ľudia stavali originálnych snehuliakov. Zimu však už v súčasnosti vystriedala jar a jej príchod cítiť aj čo sa týka počasia či očami viditeľných výjavov, ktoré sú typické pre toto ročné obdobie.

Už počas minulého týždňa sme vám priniesli zábery prvých jarných poslov a to konkrétne zo záhrady pani Anny z Michaloviec, ktorá sa v týchto dňoch môže pochváliť krásnymi snežienkami. Z prvých typicky jarných výjavov sa však môžete tešiť aj na michalovskom námestí, kde sa prebúdzajú spod zeme prvé kvety.

Práve dnes máme prvý jarný deň. A do redakcie nám dorazila ozaj horúca fotografia z nášho mesta, na ktorej teplomer ukazuje neuveriteľných 20 stupňov. Túto teplotu na slnku namerala Michalovčanka Lucia včera. A bolo to dokonca už zavčas rána. „Ráno o siedmej vonku bolo veľmi teplo a asi nikto by mi neveril, že som sedela pod slnkom a teplomer ukazoval 20 stupňov, tak som si urobila dôkaz,“ potvrdila Lucia.

Ranné slnečné lúče boli podľa jej slov veľmi teplé a svietili priamo na ňu, ale aj na teplomer. „Proste jarná pohoda, s mojím domácim miláčikom sme si ráno vonku čítali noviny,“ prezradila. Dodala však, že čoskoro už bolo po teple.

„Asi o hodinu už bolo na teplomere menej stupňov, lebo sa obloha zatiahla,“ povedala pre náš spravodajský portál Lucia, ktorá sa uzimená musela vrátiť späť dovnútra.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Hl. foto: ilustračné

FOTO ako dôkaz: Až takúto cifru ukázal teplomer v Michalovciach!
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM