Veronika Ondo-Cholewová Správy

Počasie sa predviedlo aj u nás: Michalovce zažili prvé sneženie, FOTO

Počasie nám ukázalo aj v Michalovciach svoju menej prívetívú tvár. Naše mesto okrem búrky, vetriska, či dažďa, zažilo dokonca aj prvé sneženie.

Ilustračný obrázok k článku Počasie sa predviedlo aj u nás: Michalovce zažili prvé sneženie, FOTO
7
Galéria

V nedeľu 29. októbra Michalovčania zažili popoludní po 14. hodine naozaj bláznivé počasie. Začalo to kvapkami dažďa, pokračovalo veľkým vetrom a dokonca prvý raz v tejto sezóne začalo v našom meste i snežiť.

V nedeľu medzi 14. – 15. hodinou sa počasie v Michalovciach naozaj vybláznilo. Ľudia, ktorí mohli utekali k autám a šoféri zastavovali na parkoviskách. Mnohí ľudia sa snažili silný vietor prečkať v obchodoch alebo vo vnútri áut, odkiaľ pozorovali, čo sa to vonku deje.

„Bolo to niečo ako snehová víchrica na horách. Listy lietali akoby mal prísť nejaký hurikán, na cintorínoch sfukovalo vence. Kto si ich nepripevnil špagátom alebo nejakým kameňom, nech si to ide radšej dnes skontrolovať,“ povedala nám čitateľka Lucia.

Trvalo to síce iba chvíľu, ale počasie za ňu dokázalo predviesť, čo dokáže. Keď ľudia napokon povychádzali von z áut či príbytkov, uvideli i prvý sneh na oknách, či okolo budov. Niektorí si dokonca urobili už aj prvé snehové gule. Pozrite si aj našu fotogalériu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Michalovce zažili bláznivé počasie: FOTO prvého snehu v meste
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM