Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Pohľad, aký si netreba nechať ujsť: Na trávniku si to rozdajú vojnoví veteráni

Chystá sa akcia, na ktorej by ste nemali chýbať. V našom meste sa stretnú vojnoví veteráni a nadšenci futbalu.

Ilustračný obrázok k článku Pohľad, aký si netreba nechať ujsť: Na trávniku si to rozdajú vojnoví veteráni
Zdroj: TASR

V Michalovciach si na svoje prídu všetci milovníci futbalu. V sobota 12. augusta sa chystá stretnutia vojnových veteránov na futbalovom ihrisku.

Futbal veteránov

Účastníkov zahraničných misií, teda novodobých vojnových veteránov je niekoľko tisíc. Veteránov druhej svetovej vojny – účastníkov národného boja za oslobodenie v rokoch 1939 až 1945, evidujú viac ako tisíc . Veteráni na Slovensku sú združení vo viacerých organizáciách a kluboch.

Medzi nimi aj v Únii vojnových veteránov SR (UVV), ktorá združuje predovšetkým novodobých veteránov. Práve táto organizácia má aj klub v Michalovciach a v spolupráci s ZV SR – Klub Michalovce zorganizujú futbal vojnových veteránov, ktorý môže byť pre návštevníkov zaujímavý.

Na školskom ihrisku

Kluby vojnových veteránov pozývajú záujemcov na tento nevšedný zápas 12. 8. 2017 (sobota) na 6.Základnú školu na Okružnú 17 v Michalovciach, kde sa odohrá Turnaj v malom futbale. Prezentácia prebehne od 9. hodiny.

Môžete prísť povzbudiť nástup družstiev, a ak vás zaujíma, ako dopadnú jednotlivé skupiny veteránov, od 9:30 – 12:30 hod. sú naplánované zápasy v skupinách. Vyhodnotenie výsledkov turnaja bude o 13. hodine. Návštevníkov poteší vstup zdarma.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM