Kristína Kožiaková Krimi

Policajná akcia v michalovskom okrese, v hlavnej úlohe pervitín: Dvaja muži a dve ženy čelia vážnemu obvineniu!

Obvinení sú už v chládku a čakajú na rozhodnutie súdu. Pozrite detaily policajnej akcie.

Ilustračný obrázok k článku Policajná akcia v michalovskom okrese, v hlavnej úlohe pervitín: Dvaja muži a dve ženy čelia vážnemu obvineniu!
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľ PZ v súvislosti s policajnou akciou zameranou na drogovú trestnú činnosť, ktorú vykonali policajti KR PZ v Košiciach v uplynulý týždeň v Michalovskom okrese obvinil štyri osoby.

Podľa slov hovorcu polície Alexandra Szabá, dvaja muži /32,51/ a dve ženy /35,30/ čelia obvineniu z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

„Obvinení si od roku 2014 doposiaľ, mali zadovažovať psychotropnú látku metamfetamín v rôznych množstvách z Českej republiky. Drogy prechovávali na rôznych miestach v obci Kucany a naposledy v obci Vojany. Delili ich na jednotlivé dávky, ktoré následne predávali užívateľom omamných a psychotropných látok najmä z okresov Michalovce a Trebišov,“ uviedol pre Michalovce24 ďalej hovorca.

„Všetci štyria už boli v minulosti za drogovú trestnú činnosť súdne trestaní. V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov. Sudcom okresného súdu boli všetci obvinení vzatí do väzby a umiestnení v ÚVV v Košiciach,“ dodáva na záver Szabó.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM