Veronika Ondo-Cholewová Správy Správy

Policajti si posvietia na Michalovce: Vieme kedy a aké autá!

Počas najbližších dní stretnete v okrese Michalovce policajné hliadky, ktoré budú dohliadať na bezpečnosť premávky. Pozrite sa, v ktoré dni a ktoré auto budú používať. Vyhnúť sa môžete pokute.

Ilustračný obrázok k článku Policajti si posvietia na Michalovce: Vieme kedy a aké autá!
Zdroj: TASR

V Košickom kraji budú v 32. týždni 2015 dopravné policajné hliadky na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky dohliadať aj na týchto úsekoch.

V stredu 5. augusta bude na krajských cestách dohliadať 16 označených policajných vozidiel a motocykloch a 8 neoznačených hliadok polície. V okrese Michalovce si na vodičov posvieti modrá Škodu Fábia.

Vo štvrtok 6. augusta Košický kraj zaplní 25 hliadok na označených policajných vozidlách a motocykloch a 8 neoznačených hliadok polície. V Michalovciach si dávajte pozor na šedý VW Golf a modrú Škodu Fábia.

V piatok 7. augusta na cestách Košický kraja bude 19 hliadok na označených policajných vozidlách a motocykloch a 6 neoznačených hliadok polície. V Michalovciach to bude modrá Škoda Fábia.

V sobota 8. augusta dohliadne na bezpečnosť nášho kraja 16 hliadok na označených policajných vozidlách a motocykloch a 4 neoznačených hliadok polície. Na vodičov metropoly Zemplína dohliadne šedý VW Golf.

V nedeľa 9. augusta bude v Košickom kraji 9 hliadok na označených policajných vozidlách a motocykloch a 6 neoznačených hliadok polície. V Michalovciach bude modrá Škoda Fábia.

Zdroj: www.minv.sk

Na bavoráku uháňal dedinou ako po diaľnici: Policajti mu to poriadne zrátali! FOTO ako dôkaz

Mária (47) z nášho okresu si to valila na svojom fiate, až kým ju nestopla hliadka: Nafúkala až-až!

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM