VOCH Krimi

Polícia: Dávajte si pozor na hlavy, z neba padajú balíky cigariet!

Policajti odhalili záhadný letiaci objekt. Veď, koho by nepotešili z neba padajúce cigarety?

Ilustračný obrázok k článku Polícia: Dávajte si pozor na hlavy, z neba padajú balíky cigariet!
4
Galéria

Hliadka Oddelenia hraničnej kontroly (OHK) PZ Vyšné Nemecké zaznamenala zvuk neznámeho lietajúceho prostriedku, ktorý sa presúval od vonkajšej hranice s Ukrajinou smerom do nášho vnútrozemia. Čo to bolo za záhadu, prezradili na oficiálnom facebooku Polície Slovenskej republiky.

Letiaci objekt (pravdepodobne dron) sledovali termokamerou.

Záhadný lietajúci objekt?

Počas jeho pozorovania zaznamenala hliadka zastavenie objektu vo vzduchu, pričom došlo k vypusteniu balíka, ktorý objekt prevážal. Zvuk dopadu vypusteného balíka bol evidentný, preto sa policajti presunuli do úseku dopadu balíka v smere na obec Husák, okres Sobrance.

Pozorovaním terénu spozorovali z lesa vychádzajúce dve osoby, ktoré smerovali ku neďalekému rodinnému domu. Po policajnej výzve jedna z osôb odhodila balík, ktorý niesla v ruke.

„Osoby pri zadržaní nekládli odpor, uposlúchli výzvu, zastavili sa, dali ruky za chrbát a ľahli si na zem. Išlo o Slovákov,“oz­rejmili muži zákona.

Správy z Ukrajiny

Prekvapenie na strome

Na mieste zadržania Slovákov policajti zaistili 3 balíky o veľkosti cca 25 × 25 cm obalené čiernou fóliou a previazané bielym motúzom. Podľa polície v ňom bolo uložených 45 kartónov a 6 krabičiek cigariet zn. JIN LING bez kontrolnej známky na označenie tovaru, spolu 9 120 ks.

„Štvrtý balík zaistili policajti pri prehľadávaní úseku nasledujúci deň. Balík sa zachytil o konáre stromu a roztrhol sa,“ polícia dodala, že v ňom bolo uložených 14 kartónov a 4 krabičky, spolu 2 880 ks, cigariet zn. JIN LING bez kontrolných známok na označenie tovaru.

„V balíkoch sa spolu nachádzalo 12-tisíc kusov (60 kartónov) cigariet zn. JIN LING bez kontrolnej známky na označenie tovaru. Únik na spotrebnej dani z tabakových výrobkov bol príslušníkmi colného úradu vyčíslený na sumu 1 491,62 eur,“ zverejnila na záver polícia.

Kuriózna situácia pri hranici s Ukrajinou: Na strom doleteli cigarety
4
Galéria

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM