Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Posledný februárový víkend štartuje kŕmením zvierat: Čaká vás aj cestovateľské kino

Počas víkendu nemusíte ísť len voliť, ale môžete zažiť aj viacero podujatí v našom meste. Vybrali sme pre vás tie naj.

Ilustračný obrázok k článku Posledný februárový víkend štartuje kŕmením zvierat: Čaká vás aj cestovateľské kino
Zdroj: TASR

Asistované kŕmenie

28. 2. 2020 o 9:00 – 11:30 hod., SUPER ZOO Michalovce RETAIL PARK, Humenská cesta 4

Deti, vezmite svojich rodičov do predajne SUPER ZOO v Michalovciach. Predstavia vám všetky ich zvieratká, porozprávajú vám o nich rôzne zaujímavosti a nakoniec ich spoločne nakŕmite a pohladkáte.

Mládež spieva 2020

28. 2.2020, v priestoroch Zemplínskeho osvetového strediska v Michalovciach

Zemplínske osvetové stredisko v Michalovciach je z poverenia Národného osvetového centra a Košického samosprávneho kraja organizátorom krajskej súťažnej prehliadky mládežníckych speváckych zborov – Mládež spieva 2020. Krajská súťažná prehliadka sa bude konať v priestoroch Zemplínskeho osvetového strediska v Michalovciach 28.02.2020.

Na krajskej súťaži sa predstavia: Dievčenský spevácky zbor Tempo z Konzervatória Jozefa Adamoviča z Košíc pod vedením dirigentky Mgr. Tatiany Švajkovej, PhD. Detský a mládežnícky spevácky zbor ZVONČEK pri Gymnáziu a ZŠ Sándora Máraiho s vyučovacím jazykom maďarským. Zbor vedú Mgr. Andrea Ferencei a Mgr. Silvia Kekeňáková.

Detský spevácky zbor Anjelov z Košíc, ktorý pracuje pod vedením PaedDr Gabriely Fenkovej. Na prehliadke vystúpi aj domáce zoskúpenie Flauto Cantabile pod vedením Ivany Solianikovej, Mgr. Mileny Bančejovej a Pavla Hujdiča.

Cestovateľské kino s Orenčákom

28. 2. 2020 o 16:30 hod., Zemplínska knižnica G. Zvonického, Michalovce

Začnite víkend a choďte na cestovateľské kino V rytme Kolumbie. Cestovateľ Frederik Orenčák vám porozpráva o jednej z najkrajších krajín na svete – Kolumbii. Podujatie sa koná v piatok 28. 02. 2020 o 16:30 hod.

Frederik Orenčák má 25 rokov, končí štúdium v odbore zubné lekárstvo na Lekárskej fakulte Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Medzi jeho najväčšie záľuby patrí cestovanie, v poslednej dobe reportážna literatúra a dobré jedlo. „Cestujem. Čerpám slobodu a radosť z spoznávania nových krajov, kultúr, ľudí, každé prekročenie hranice človeka posúva o niečo ďalej, učí nás, formuje nás a dodáva nám identitu objaviteľov tejto jedinečnej planéty.“

Sviňa

28. 2. 2020 o 19:30 hod., Kino Centrum, Michalovce

Nezabiješ, nezosmilníš, nepokradneš. Film Sviňa bol nakrútený na základe rovnomenného knižného bestselleru spisovateľa Arpáda Soltésza. Odohráva sa vo svete vysokej politiky, mafie bielych golierov, organizovaného zločinu, obchodu s bielym mäsom a veľkých peňazí.

Krajinku kdesi pod horami ovládajú vysokopostavení zločinci, ľudia prepojení s politikou, mafiou, ale aj s políciou, súdmi a veľkými kšeftami.

Hádzaná

29. 2. 2020 o 17.30 hod., Chemkostav aréna, Michalovce

Príďte povzbudiť michalovské hráčky HK Iuventa v zápase s tímom Handball PSG Zlín. Športový zážitok si môžete vychutnať v sobotu 29. februára o 17.30 hod. v Chemkostav aréne v Michalovciach.

Quizovňa

29. 2. 2020 o 20:00 hod., Freedom, Námestie osloboditeľov 80, Michalovce

V sobotu pozývajú do !freedomu na obľúbenú vedomostnú súťaž so 60-timi otázkami o živote, vesmíre atď. Niečo sa naučíte, zabavíte a najchytrejší si odnesú zaujímavé vecné ceny. Rezervácie na telefónom čísle TU.

Fantasy Island

29. 2. 2020 o 19:15 hod., Kino Centrum, Michalovce

Fantasy Island je odľahlý luxusný rezort, v ktorom záhadný pán Roarke mení tajné sny svojich klientov na skutočnosť. No keď sa zo snov stanú nočné mory, hostia zisťujú, že tento ostrov má od tropického raja viac než ďaleko…

Chlap na striedačku

1. 3. 2020 o 19:15 hod., Kino Centrum, Michalovce

Pätnásť rokov vydatá Zuzana jedného dňa zistí, že jej manžel Jiří má už dlhšiu dobu pomer s inou ženou. Zuzana neváha, rozhodne sa svoju sokyňu Lenku navštíviť a dať jej netradičný návrh. Jej plán je priam škandalózny. Navrhne jej, aby si starostlivosť o Jirku rozdelili a urobili tak z neho chlapa na striedačku. Lenka po prvotnom šoku súhlasí a obe ženy predstavia tento nový spôsob života Jirkovi. Teda skôr ho postavia pred hotovú vec.

Pozrite si vo videu archívnu Výstavu drobnochovateľov v Michalovciach.

Video: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM