Rôzne

Povedú na niektorú z nich aj vaše kroky? Výber top víkendových akcií v Michalovciach a okolí

Ako si užiť voľné dni? Jednou z možností je aj vyraziť na podujatia, ktoré sa v Michalovciach a okolí počas nich uskutočnia. Tu je redakčný výber tých naj.

Ilustračný obrázok k článku Povedú na niektorú z nich aj vaše kroky? Výber top víkendových akcií v Michalovciach a okolí
Zdroj: TASR

VIBE festival

do 14. 7. 2019, Zemplínska šírava, Motel Kamenec/okolie

Už od 12. 7. vypukol na Zemplínskej šírave VIBE festival. Do 14. júla nebudú chýbať najzvučnejšie mená zo slovenskej a českej scény.VIBE festival bude obohatený aj tanečnými prvkami, audiovizuálnymi shows, fresh DJs setmi a mnohými workshopmi, ktoré spríjemnia aj denný priebeh akcie.

Korisť

13. 7. o 21:45 hod., Kino Centrum, Michalovce

Nádejná plavkyňa Haley Kellerová (Kaya Scodelario) nie je žiaden samovrah. Do uzatvorenej zóny na Floride, ktorá sa pripravuje na jeden z najväčších hurikánov za posledných pár desiatok rokov, sa vypravila len kvôli svojmu otcovi (Barry Pepper). Ten sa snažil na poslednú chvíľu zabezpečiť svoj dom. Z oblasti už mal byť dávno evakuovaný, napriek tomu sa neozýva. Haley ho nájde v už čiastočne zaplavenej pivnici.

Futbal

13. 7. 2019 od 11:30 hod., Mestský futbalový štadión Michalovce

V Michalovciach sa uskutoční 13. júla 2019 o 11:30 hod. prípravný zápas medzi MKS Sandecja Nowy Sacz (Poľsko) a MFK Zemplín Michalovce. Povzbudiť hráčov môžete na Mestskom futbalovom štadióne Michalovce.

Letné kino

14. 7. 2019 o 21:15 hod., Amfiteáter Zemplínska Šírava, Hôrka

Amfiteáter Zemplínska šírava pripravil pre fanúšikov letného kina na tento víkend zaujímavý program. 14. 7. 2019 sa premieta film Zrodila sa hviezda. Začiatok filmu je od 21:15 hod. a vstupné 3 eurá. V prípade nepriaznivého počasia sa nepremieta.

Vedeli ste, že pri obnove Vinianskeho hradu používajú dobový šliapací žeriav? Pozrite si ho nižšie v obrazoch.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

OBRAZOM: Pri obnove Vinianskeho hradu používajú dobový šliapací žeriav
10
Galéria
Zdroj: TASR

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM