Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Pozrite si ich aj vy: TOP 5 najzaujímavejších správ týždňa z Michaloviec

Nestíhali ste cez týždeň sledovať informácie týkajúce sa Michaloviec? V jednom balíku vám prinášame 5 článkov, ktoré našich čitateľov zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si ich aj vy: TOP 5 najzaujímavejších správ týždňa z Michaloviec
Zdroj: Dnes24.sk

Deti si prídu na svoje

Mestská športová hala v Michalovciach sa takpovediac premení na jedno veľké ihrisko. Budú tam zvieratká z košickej zoologickej záhrady, dinosaury a kopa ďalších zaujímavých atrakcií. Pri príležitosti Dňa detí sa v dňoch 31. mája – 1. júna od 8:00 hod. – 18:00 hod. v Športovej hale v Michalovciach uskutoční Detský festival zábavy.

Leninka sa sfarbila

Sfarbila sa doružova a je to nádhera. Rozkvitnutá alej stromov na Leninke v Michalovciach je ozdobou celej ulice a doslova dokáže pohladiť dušu. Mnohí sa z toho tešia. Máj sa už naplno prebudil aj v našom meste. A cítiť to v týchto dňoch i neďaleko centra Michaloviec, kde už rozkvitli kvety stromov a postarali sa o nádherné obrázky.

O našich dedinách

O dedinách v našom najbližšom okolí by sa dalo rozprávať a rozprávať. Okrem toho, že majú čo ponúknuť, píšu aj svoje vlastné príbehy. Toto o nich viete? Pozrite sa na náš kvíz pozostávajúci z 10 otázok, ktorý je zameraný na dediny v Michalovskom okrese. Ten vám potvrdí alebo vyvráti vašu domnienku o prehľade, aký máte. Ale pozor. Nie je to nič jednoduché a kvíz má pomerne vysokú obtiažnosť.

Amfik otvorí brány

Ani sme sa nenazdali a je to opäť tu. Amfiteáter na Zemplínskej šírave už o pár dní odštartuje ďalšiu sezónu. Pripravená je celá priehršť lákadiel. Amfiteáter, ktorý sa nachádza v rekreačnom stredisku Hôrka na Zemplínskej šírave, ožije v nedeľu 28. mája od 14:00 hod. do 17:30 hod. bohatým programom. Radosť budú mať najmä najmenší, pretože tam odštartuje druhý ročník podujatia Šírava deťom.

Zlatý žobrák aj v Michalovciach

Medzinárodný festival lokálnych televízií Zlatý žobrák 2017 bude v tomto roku aj v Michalovciach. Filmy v našom meste premietnu v stredu 7. júna v kine Centrum v Mestskom kultúrnom stredisku. Sprievodným podujatím bude premiéra videoklipu o Michalovciach z produkcie mladého rapera Tomáša Jaspera Vajdu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM