Zuzana Ročeňová Rôzne

Pozrite si to v obrazoch: Takto to vyzerá na kastingu Miss Michalovce

Druhý ročník súťaže Miss mesta Michalovce má za sebou druhé kolo kastingu, kde šarm a svoju krásu prišli predviesť krásky zo Zemplína. Pozrite si v obrazoch, ako to na mieste vyzeralo.

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si to v obrazoch: Takto to vyzerá na kastingu Miss Michalovce
Zdroj: Dnes24.sk

Druhé kolo kastingu prilákalo osem kandidátok prevažne z Michalovského okresu, ale mihli sa aj dievčatá zo susedného Humenného. Každá kandidátka predstúpila pred porotu v plavkách, predviedla chôdzu a následne odpovedala na zvedavé otázky porotcov. Okrem vonkajšej krásy porotcov zaujímala charizma, šarm a celkové vystupovanie každej jednej súťažiacej.

Čo nám adeptky na korunku prezradili?

Medzi dievčatami, boli aj súťažiace, ktoré nám sami povedali, že s podobnými akciami nemali žiadne skúsenosti, no veľmi to chceli vyskúšať už v minulosti. „Túto súťaž som sledovala už minulý rok a zaujala ma. Skúsenosti s podobnými súťažami nemám žiadne, prišla som vyskúšať a uvidíme či to vyjde,“ povedala Martina z Michaloviec.

Svoje pocity neskrývala ani ďalšia kandidátka na postup Noemi. „Chcela som vyskúšať niečo nové, novú skúsenosť a zároveň vyskúšať samu seba na čom som.“

Humenčanku Ivanu na kasting prehovorila mama aj kamarátky. „Mama, priateľ aj kamarátky ma na to nahovoril, tak som sa dala presvedčiť a skúsim to. Kasting bol úplne super, nečakaal som, že to bude také v pohode, porota bola milá a ani tréma nebola.“

Čo čaká súťažiace ak postúpia?

Okrem zážitkov, skúseností a množstva driny, ktorá na súťažiace čaká, sú výhry pre finanlistky viac než otvorenou bránou do sveta módy a úspechu, ktorý ich bude sprevádzať. Neodmysliteľnou súčasťou súťaže je fotenie, na ktoré sa možu tešiť.

„Po kastingu čakajú na finalistky sústredenia, kde absolvujú prípravu pod vedením choreografa Mirka Bendu zameranú na pohybovú a verbálnu stránku, nácvik programu a tešiť sa môže na stretnutia a odborníkmi na vizáž či poprednými kaderníkmi,“ prezradil organizator súťaže M. Biľo.

Foto: Global24/Tomáš Topoľančín

Miss mesta Michalovce, II. kasting
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM