Rôzne

Pozvánka na nevšednú besedu s autorom: Dementi lámu rekordy!

Ak vás oslovil už titulok, určite si budete mať čo povedať so slovenským politikom, autorom i manažérom. Zaujimáva beseda už o pár dní v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Pozvánka na nevšednú besedu s autorom: Dementi lámu rekordy!
Zdroj: Dnes24.sk

Zemplínska knižnica G. Zvonického vás pozýva na stretnutie s Jozefom Banášom, ktorý mal úžasný rok 2016, kedy vydal niekoľko kníh – v slovenčine mu vyšiel začiatkom roka Velestúr a v októbri Dementi, z ktorých sa za 4 mesiace predalo neuveriteľných 20 000 výtlačkov. O takom čísle môže väčšina autorov len snívať. V januári bol najpredávanejší autor e-kníh na platforme Wooky. Práve knihu Dementi príde prezentovať do Michaloviec.

"Som rád, že ľudí bavia knihy Dementi a Idioti v politike. Možno je to aj tým, že je pred voľbami a sme presýtení vážnou politikou, potrebujeme sa zabaviť, uvoľniť,“ povedal Jozef Banáš na margo svojej novinky Dementi.

So satirickou knihou „Dementi“ sa mu vraj podaril husársky kúsok. Po spočítaní predaných kusov k 31.12. 2015 sa ukázalo, že táto kniha vysoko prekročila hranicu 15 000 predaných kusov potrebnú na získanie ocenenia Zlatá kniha. „Dementov“ sa predalo od uvedenia knihy na trh 15.10.2015 – 19,5 tisíca a majú rázne našliapnuté smerom k Platinovej knihe.

Autorské stretnutie sa uskutoční 1. marca o 16: 30 v priestoroch knižnice. Autogramiáda bude spojená s prezentáciou novej knihy.

Môže vás zaujímať:

Ako to vyzeralo na stanici v Michalovciach pred rokmi: Dobové FOTKY, ktoré by bola škoda si nechať ujsť!

Dovolenkári v Košickom kraji: Odkiaľ ich k nám prúdi po novom najviac?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM