Rôzne

Prebieha súťaž o NAJ obec Slovenska: Tieto 3 z okresu Michalovce zatiaľ bodujú najviac!

Aj v tomto roku zápolia slovenské dediny o titul tej NAJ. Nevynímajúc tie z Michalovského okresu. Ktorým z nich sa aktuálne vedie najlepšie?

Ilustračný obrázok k článku Prebieha súťaž o NAJ obec Slovenska: Tieto 3 z okresu Michalovce zatiaľ bodujú najviac!
Zdroj: TASR

Aj v tomto roku vyhlásil portál Slovakregion.sk súťaže o NAJ mesto a obec Slovenska 2019, ktoré prebiehajú formou internetového hlasovania. Odštartovali presne 1. apríla. V tomto článku sme si posvietili na to, ktorým dedinám z okresu Michalovce sa aktuálne darí najlepšie, resp. ktoré tri sú v danom rebríčku nateraz na najvyšších priečkach.

Najprv sa však oboznámte s trojicou dedín, ktorým aktuálne patria tri najvyššie pozície. Na prvom mieste sú Smižany, prenasleduje ich Nižná Olšava a bronzová pozícia zatiaľ patrí dedine s názvom Ortuťová.

Prejdime teraz na dediny z nášho okresu. V doterajšej fáze súťaže sa najviac darí obci Kapušianske Kľačany, ktorej patrí 62. priečka a za ňou sa nachádza na 159. mieste Voľa. Prvú trojku pomyselného rebríčka našich obcí uzatvára dedina Vinné, ktorá je na 174. priečke.

Hlasuje sa však až do 31. októbra tohto roka a všetko sa tak samozrejme ešte môže zmeniť. A prispieť k tomu môžete aj vy svojím hlasovaním na spomínanom portáli. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca. Zvíťazí obec, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas.

Pozrite si na záberoch nižšie lokalitu, ktorú naši čitatelia nedávno zvolili za naj na bývanie v Michalovciach.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Video: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM