Krimi

Pred domom sa strhla desivá bitka: Mela na dvore a údery palicou rovno na ulici!

Policajti riešia mrazivý útok na obyvateľov rodinného domu pri Michalovciach. Mladý muž (31) sa po bitke nachádza v kóme, bez možnosti zlepšenia stavu!

Ilustračný obrázok k článku Pred domom sa strhla desivá bitka: Mela na dvore a údery palicou rovno na ulici!
Zdroj: TASR

Michalovskí policajti objasnili útok na obyvateľov domu v obci Oborín (okr. Michalovce). Ako informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície OR PZ Michalovce v tejto súvislosti obvinil päť osôb, dvoch mužov (26,38), dve ženy (34,54) a jedného mladistvého chlapca (17). Všetci piati sú obvinení z prečinu výtržníctva, dve ženy a jeden muž (26) aj z prečinu porušovanie domovej slobody a ďalší dospelý (38) spolu s mladistvým chlapcom aj zo zločinu ublíženia na zdraví.

„Po predchádzajúcej slovnej hádke, traja obvinení neoprávnene spoločne vošli cez neuzamknutú bránku na dvor rodinného domu, kde jedna z obvinených žien fyzicky napadla poškodenú (35), ktorú udierala rukami a neskôr aj drevenou palicou. Spôsobila jej zranenia s dobou liečenia do siedmich dní. Poškodenej na pomoc prišiel jej brat (31), ktorého fyzicky napadli traja obvinení. Udierali ho po rukách a tele. Následne všetci vyšli z dvora na ulicu, kde obvinený (38) udrel drevenou palicou po hlave poškodeného, ktorý spadol na zem. Tam ho následne ešte obvinený mladistvý chlapec viackrát udrel drevenou palicou,“ uviedol Szabó.

„Mužovi (31) spôsobili veľmi ťažké zranenia životne dôležitého orgánu – mozgu (viacnásobné zlomeniny lebky, krvácanie a ťažký opuch mozgu…). Poškodený je tohto času v kóme, bez možnosti zlepšenia stavu, nevyliečiteľný stav s prognózou nezlučiteľnou so životom,“ doplnil hovorca.

Sedemkrát súdne trestaný 38-ročný obvinený bol zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia s návrhom na jeho väzobné stíhanie. Obvineným v prípade dokázania viny hrozí väzenie od jedného až do desiatich rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM