Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Predĺžený víkend je tu: Michalovčania, aké zaujímavé akcie môžete zažiť?

Dočkali sme sa. Predĺžený víkend je už tu. Prinášame vám náš výber zaujímavých podujatí, ktoré môžete počas neho zažiť v Michalovciach.

Ilustračný obrázok k článku Predĺžený víkend je tu: Michalovčania, aké zaujímavé akcie môžete zažiť?
Foto: Ondrej Petričko / Zdroj: Dnes24.sk

Jarná cena Michaloviec

29. apríla o 10:00 hod., Park študentov v Michalovciach

Pre všetkých Michalovčanov sú pripravené jazdecké preteky, ktoré sa v našom meste uskutočnia už túto sobotu. Miestom konania bude Park študentov pri Lagúne. Môžete prísť už z rána a to od 10. hodiny. Nepremeškajte slávnostný nástup koní a jazdcov, ktorý je naplánovaný o 14:30 hod. v sobotu. Uvidíte dekoráciu víťazov, pri ktorej ocenenia prevezmú nielen najlepší jazdci, ale aj ich víťazní tátoši.

Stavanie mája

30. apríla, tribúna pri MsÚ

V nedeľňajšom programe jarného jarmoku sa môžete tešiť na Stavanie mája v podaní FS Zemplín. V Michalovciach FS Zemplín postaví máj a pridá kultúrny program , ktorý sa začne o 17:00.

Rybárske preteky

1. mája o 8:00 hod., pri jazierku Baňa

1. mája budete môcť v Michalovciach pozorovať rybárov pri ich úlovkoch, pozrieť si najmladších i najstarších rybárov, púšťanie rýb späť do vody, ale aj oceňovanie tých najlepších. Skoro ráno sa v okolí michalovského jazierka zhromaždia súťažiaci, aby si zmerali svoje sily. O 7:30 hod. sa bude súťažiť o pohár primátora mesta Michaloviec. O 12. hodine začne pretek pre deti.

Podvihorlatský maratón

1. mája o 14:00 hod., pri MsÚ

Program, ktorého sa môžete zúčastniť, aj keď nepobežíte, začína pondelok 1. mája o 14. hodine. Okrem Podvihorlatského maratónu bude zároveň prebiehať XV. ročník Michalovského polmaratónu. Už druhý rok môžeme tešiť na novinku v podobe unikátnej polmaratónskej štafety.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM