Rôzne

PREHĽAD: Naše tipy na víkendové akcie v Michalovciach a okolí

Doprajte si aj vy víkendovú pohodu. Pomôcť vám k nej môžu i podujatia, ktoré sa v Michalovciach a okolí budú konať. Ktoré odporúčame zažiť?

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: Naše tipy na víkendové akcie v Michalovciach a okolí
Zdroj: TASR

Hudobné vystúpenie skupiny Samson

6. január 2017, Fabrik live

Začiatok predĺženého víkendu môžete začať aj vo Fabrik live na Štefana Tučeka 23 v Michalovciach. Večer vás tam čaká živé vystúpenie kapely Samson. Počas celej noci vás okrem ich hubdy bude baviť aj Dj Mike.

Živá biela voda

6. januára 2017 o 13:00 hod., Mestský park Kerta

Chladné vody rieky Laborec lákajú v zimnom období čoraz viac ľudí. Na 10. ročník akcie s názvom Živá biela sa môžete prísť pozrieť aj vy v piatok popoludní. Podujatie začne pri brehoch Laborca pri Mestskom parku Kerta. Otužovanie v regióne Zemplína má čoraz viac priaznivcov. Na sviatok Troch kráľov si v chladných vodách Laborca zapláva niekoľko otužilcov. Príďte ich povzbudiť. Podujatie Živá biela voda organizuje OZ Návraty.

Novoročný volejbalový turnaj

7. januára 2017 o 8:00 hod., Mestská športová hala Michalovce

Prvý víkend tohto roku v Michalovciach bude patriť volejbalu. Na ňom sa v sobotu 7. januára v michalovskej hale stretne asi 100 volejbalistov a volejbalistiek z rôznych kútov východného Slovenska. Podmienkou účasti na turnaji je, aby každé družstvo malo počas hry na ihrisku dve ženy. Vo večerných hodinách organizátori turnaj slávnostne vyhodnotia. Podujatie sa prvýkrát uskutočnilo v roku 2015, keď mali usporiadatelia ambíciu urobiť zo športovej akcie tradíciu, preto už vtedy okrem cien pre družstvá na prvých miestach, víťazovi turnaja na obdobie jedného roka odovzdali aj putovný pohár.

Ľuboš Basarab

7. január 2017, Kokteil bar

Ľuboš Basarab vystúpil na Hollého ulici v Michalovciach v Kokteil bare. V sobotu pre vás odohrá vystúpenie, na ktorom vás čaká už od 21. hodiny.

Párty

7. január 2017, Fabrik live

Ak ste párty tip, tak sa v sobotu môžete zabaviť v klube Fabrik live v Michalovciach. Chystá sa tam pre vás hudobná lahôdka, ktorú vám pripravia Dj Only a Dj Anthony.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM