Rôzne

Prelet nad uplynulými dňami v Michalovciach: 5 najčítanejších správ týždňa

Končí sa ďalší týždeň a aj počas neho sme vás informovali o rôznych témach. Zrekapitulujte si spolu s nami naše najčítanejšie články z ostatných dní.

Ilustračný obrázok k článku Prelet nad uplynulými dňami v Michalovciach: 5 najčítanejších správ týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Tri zaujímavosti v centre

Dnešná michalovská hlavná ulica – Námestie osloboditeľov – vznikla ešte v stredoveku. Pôvodne išlo o nemeckú ulicu, pomenovanú podľa nemeckých hostí, ktorí Michalovce v tomto období doosídlili. Na tejto ulici môžeme nájsť viacero historických zaujímavostí, pozrite sa spolu s nami bližšie na tri z nich.

Mesto chce rekonštruovať a budovať ihriská

Mesto vo svojich plánoch myslí aj na športové vyžitie najmenších či starších detí. Michalovce chcú budovať nové detské a nenáročné športové ihriská. A plány rátajú aj s obnovou už existujúcich. To nie je všetko. Tu sú podrobnosti.

Sauna, fitness i vyhrievaný trávnik

Michalovce majú veľké plány, ktoré potešia najmä milovníkov športu a aktívneho pohybu. V období rokov 2017 – 2025 chce totiž mesto docieliť, aby došlo k zlepšeniu podmienok športových zariadení. Michalovská radnica má v pláne obnovu zimáku, futbalového štadióna, či športovej haly. Potešiť by nás tak mohla napríklad sauna, fitness a nielen to. Pozrite, aké zmeny sú v pláne v mestských športových objektoch.

Info o tradičnom jurmarku

Jarné trhy sa v našom meste uskutočnia v dňoch 28. až 30. apríla. Aj tento rok návštevníkov čaká zaujímavý program počas troch dní. Nebudú chýbať stánky obchodníkov, ulička remesiel, folklór, ale aj súťaž vo varení guľášu, či športové súťaže. Slávnostné otvorenie 17. ročníka jarných trhov bude v piatok 28. apríla.

Najkritickejšie dni

Aj v Michalovciach dochádza k prejavom vandalizmu, drobného výtržníctva a neprístojného správania. Ktoré dni sú podľa mestskej polície najkritickejšie? Pozrite si údaje, ktoré michalovskí strážcovia poriadku zverejnili.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM