Zuzana Ročeňová Šport

Premiérovo v Michalovciach: Tešte sa na kickboxérske súboje, spestrením aj K1

Kickboxérska Katsudo open lige si o pár dní v našom meste odkrúti premiéru. Nadšenci adrenalínového športu si určite prídu na svoje. Kickboxeristi zabojujú vo viac ako piatich disciplínach o popredné priečky a cenné medaily.

Ilustračný obrázok k článku Premiérovo v Michalovciach: Tešte sa na kickboxérske súboje, spestrením aj K1
Zdroj: Dnes24.sk

O pár dní odštartuje v Michalovciach druhé kolo Katsudo Open ligy, ktoré usporadúva Športový Kickbox klub Michalovce pod záštitou Slovenského zväzu kickboxu (SZKB).

„V Michalovciach sa takéto podujatie bude konať po prvýkrát. Okrem toho ide o otvorenú ligu, takže na súťaž sa môžu prihlásiť aj pretekári z iných krajín, respektíve aj tí, ktorí nie sú členmi SZKB,“ povedala Elena Takáčová za Športový kickbox klub Michalovce.

„Súťaž bude zahájená o 9,30 hod. a diváci si budú môcť pozrieť lightové disciplíny, point fighting, light contact a kick light na troch tatami a plnokontaktné disciplíny low kick a K1 v ringu,“ uviedla Takáčová.

Spestrením dňa budú finálové ringové zápasy (low kick, K1), ktoré začnú o 16,30 hod. V samotnom finále dňa predvedú ukážky bojového umenia aikido členovia klubu Red Dragon Strážske.

„Vstup na podujatie sme nechali voľný, nakoľko chceme čo najviac priblížiť tento šport obyvateľom Michaloviec a okolia,“ doplnila Takáčová. Spomínané športové podujatie na naplánované na 31. januára 2015 v Športovej hale GPH Michalovce, zo začiatkom o 9:30 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM