Zuzana Ročeňová Rôzne

Preteky na námestí: Bežci si musia dať bacha na diskvalifikáciu, pomôžu mestské kamery!

Atletický klub Michalovce organizuje už 21. ročník Matičného behu O štít mesta Michalovce 2013. Prihlásiť sa môžu nielen dospelí, ale aj deti a juniori. Bežci sa môžu tešiť na vecné a finančné odmeny.

Ilustračný obrázok k článku Preteky na námestí: Bežci si musia dať bacha na diskvalifikáciu, pomôžu mestské kamery!
Zdroj: TASR

Atletický klub Michalovce toto podujatie pripravuje pod záštitou Mestského úradu a Domu Matice slovenskej v Michalovciach, v spolupráci s Mestským kultúrnym strediskom v Michalovciach a Gymnáziom Pavla Horova. Bežecká súťaž je naplánovaná na 26. novembra o 14.00 hod.

Bežať sa budú okruhy po Námestí osloboditeľov, s dĺžkou malého okruhu – 500 m a veľkého okruhu – 1000 m. Štart a cieľ bude pred budovou Mestského úradu v Michalovciach. V žiackych a dorasteneckých kategóriách za 1. – 3. miesto získajú najlepší pretekári diplom a medailu. Finančnú odmenu za najrýchlejšie odbehnutých 10 okruhov získajú muži a ženy v kategória A a E, bez rozdielu veku, absolútne poradie 1. – 3. miesto. V mužských kategóriách B, C, D, a ženskej F, získajú odmenu len bežci zo Slovenska za absolútne 1. – 3.miesto. Prvých 5 bežcov z mesta Michalovce dostane aj vecné odmeny.

Pretekári sa zúčastňujú pretekov na vlastnú zodpovednosť, usporiadateľ neručí za spôsobené škody a straty. Žiaci základných škôl a študenti stredných škôl sa zúčastnia v sprievode pedagogického dozoru. V prípade skracovania vytýčených okruhov bude bežec diskvalifikovaný. Trať je totiž monitorovaná mestským kamerovým systémom.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM