Samospráva Kultúra

Prvé info o reprezentačnom plese mesta: Zavíta k nám jeden z najpopulárnejších spevákov

Obľúbený reprezentačný ples mesta si pre svoje 10. pokračovanie pripravil veľké lákadlo. Do Michaloviec zavíta jeden z najpopulárnejších spevákov.

Ilustračný obrázok k článku Prvé info o reprezentačnom plese mesta: Zavíta k nám jeden z najpopulárnejších spevákov
Zdroj: Dnes24.sk

Zimné obdobie tradične so sebou prinesie aj poriadnu dávku plesovej zábavy. V Michalovciach sa dočkáme aj už desiateho pokračovania obľúbeného Reprezentačného plesu. A kedy sa vlastne uskutoční? Termín je už známy. Prebehne 14. januára v Chemkostav aréne so začiatkom od 19:00 hodiny večer.

Hlavnou hviezdou večera bude známy slovenský spevák Meki Žbirka. Počas večera návštevníkov zabaví a roztancuje aj Folklórny súbor Zemplín. To však ešte stále nie je v rámci kultúrneho programu všetko, svoje tanečné umenie predstaví New Barbados, Tanečná škola Grácia.

Predstaví sa aj sláčikové Quinteto, či detské spevácke zbory Pro Musica a Magnólia. Večer bude moderovať Janka Hospodárová a Milan Zimnýkoval. Medzi známymi hosťami bude aj Jiřina Bohdanová, Martin Dejdar, Lucia Lapišáková a mnoho ďalších. Súčasťou večera bude už tradične zaujímavá tombola o atraktívne ceny. Bude aj polnočné prekvapenie, bohatá tombola a šéfkuchár Vojto Artz, ktorý sa predstavil aj vlani. Hlavný organizátor plesu, mesto Michalovce, sľubuje večer plný zábavy a dobrej nálady.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM