Rôzne

Pútali pozornosť Michalovčanov počas uplynulých dní: Top témy týždňa v jednej kocke

Ani tento týždeň sa život v Michalovciach nezastavil. A Michalovčania sa o dianie vo svojom meste zaujímali. Spomedzi všetkých tém vyberáme tie, ktoré najviac upútali pozornosť našich čitateľov. Čo bolo v Michalovciach na pretrase?

Ilustračný obrázok k článku Pútali pozornosť Michalovčanov počas uplynulých dní: Top témy týždňa v jednej kocke
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Ani sme sa nenazdali a je tu koniec ďalšieho májového týždňa. Rovnako ako vo svete sa i v našom meste neustále niečo deje. Na spravodajskom portáli Michalovce 24 vás o tom pravidelne informujeme. Ktoré témy spomedzi všetkých boli počas uplynulého týždňa tie najčítanejšie?

Známi herci z Michaloviec

Urobili nám reklamu, aká je na nezaplatenie. Reč je o hereckých talentoch, ktoré sú späté s mestom či okresom Michalovce. Vybrali sme tri takéto mená, na ktoré môžeme byť pyšní. Jedným z nich je Martin Šalacha…Viac mien nájdete TU.

Šíravar, Starý prameň či Antal

Zaspomínajte si s nami na časy dávno minulé, keď sa pilo v našom meste orosené z michalovského pivovaru. Aké pivá sa u nás varili? Nechýbal medzi nimi ani zlatistý mok, ktorý mal rovných 20 stupňov! Pozrite sa na históriu varenia piva v metropole Zemplína.

Michalovčania majú novú hymnu

Jediný zástupca z východného Slovenska v najvyššej futbalovej súťaži MFK Zemplín Michalovce má svoju prvú oficiálnu hymnu. Postaral sa o ňu Kristián Dufinec so skupinou Iconito." Kedy si ju môžete vypočuť? Čítajte!":http://michalovce.dnes24.sk/…senie-238244

Maturitné tablá

Michalovce oživili maturitné tablá. Tie neunikajú pozornosti okoloidúcich a viacerí sa pri nich pristavujú. Na čerstvé výtvory študentov sme sa boli pozrieť aj my. V centre mesta sa dajú v týchto dňoch vidieť naozaj všakovaké diela. Pozrite sa na ne.

Stretnutie pri kaplnke na Hrádku

Michalovskej kaplnke sa dostalo obnovy. Ľudia sa pri nej fotili a spomínali, ale slávili aj jej nový začiatok. Prinášame vám zábery priamo z miesta. Viac foto nájdete tu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM