Zuzana Ročeňová Rôzne

Radosť pre oči v Michalovciach, takto krásne rozkvitlo mesto: Jarné obrázky, čo vám pohladia dušu

Jar je konečne tu! V našom meste to už hýri jarnými farbami, rozkvitnutými kvetmi a svoje čaro ukazujú aj rozkvitajúce sa stromy. Vyrazili sme preto s fotoaparátom na michalovské námestie. A veru, stálo to za to!

Ilustračný obrázok k článku Radosť pre oči v Michalovciach, takto krásne rozkvitlo mesto: Jarné obrázky, čo vám pohladia dušu
Zdroj: Dnes24.sk

Ak si chcete oddýchnuť po náročnom dni, nemusíte chodiť ďaleko. K tomu, aby ste prišli na iné myšlienky, sa stačí prejsť ulicami nášho mesta, ktoré v týchto dňoch žiaria farbami. Môžu za to kvitnúce kvety či stromy v záhradách Michalovčanov, ktoré priam bijú do očí. Presvedčili sme sa o tom na vlastnej koži.

Môžete si skočiť do centra na námestie, ale za zmienku stoja aj bočné uličky a sídliska nášho mesta. Čo na prebúdzajúcu sa jar vravia Michalovčania?

„Jar obľubujem, hlavne ak pominie chladné počasie a je už príjemné slnečno. Konečne sa môžem venovať svojej záhradke, kvetom a dopriať si trocha pohybu. To mi cez zimu veľmi chýbalo,“ hovorí Magdaléna (52).

„Konečne som odložila tie zimné veci a naladila sa jarne. Môžem opäť vybehnúť na korčule, bicykel, zabehať si alebo si odskočiť niekam na príjemnú prechádzku,“ povedala Simona (18).

„Už bolo načase, aby sa oteplilo. Ja zimu a sneh veľmi nemám rád, ako starší človek sa teším na počasie, kedy sa môžem zašiť v záhrade, dať ju do poriadku a vysadiť si čo potrebujeme alebo vo vinici, kde si pomaly robím svoje. Je niečo za mnou vidno a si aj oddýchnem,“ povedal Štefan (58).

FOTO: Do Michaloviec dorazila nefalšovaná jar
18
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM