Veronika Ondo-Cholewová Rôzne Správy

Reštaurácia sa stala centrom volebného diania, štrngnúť si mohli aj štamgasti

V Topoľanoch hlasovali na netradičnom mieste, na volebnú miestnosť tam premenili reštauráciu. Hostí to nijako neobmedzovalo.

Ilustračný obrázok k článku Reštaurácia sa stala centrom volebného diania, štrngnúť si mohli aj štamgasti
6
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

V sobotu 29. februára 2020 si obyvatelia mestskej časti Topoľany (Michalovce) mohli vychutnať dobré jedlo v reštaurácii TOPOlive a zároveň voliť vo vedľajšej miestnosti, kde sa ináč nachádza salónik pre hostí. Miestnosť, kde majú mnohí ľudia rodinné oslavy, nadobudla iný rozmer a namiesto hostí za stoly zasadala volebná komisia.

V prevádzke

Reštaurácia však bola v prevádzke. Aj my sme sa na toto netradičné miesto na voľby vybrali, aby sme si obzreli voličov, ktorí si hneď po hlasovaní mohli pripiť alebo dokonca osláviť prípitkom aj svoje prvé voľby.

Ako sme vás na našom spravodajskom portáli informovali, v mestskej časti Michaloviec Topoľany boli prvými voličmi členovia komisie, ale už o siedmej hodine ráno prišiel tiež mladý pán. Podľa slov predsedu komisie okrskovej miestnosti č. 25. TOPO-Life, Topolianska 168 mali aj voliča, ktorý si mená svojich kandidátov za plentou vyberal 10 až 15 minút.

Chutné jedlo aj voľby

Zaujímavé miesto na voľby mali obyvatelia s trvalým pobytom na Topolianskej, Jarnej a Letnej. Ako sa im to pozdávalo?

„Mali sme tu promócie, takže toto miesto vnímam úplne inač,“ povedala nám Katarína o volebnej miestnosti v reštaurácii v Topoľanoch. Časť reštaurácie sa nachádzala od volebnej miestnosti (salónik) v druhej miestnosti, preto nič nenarúšalo ani priebeh volieb a vládla tam príjemná atmosféra.

V Topoľanoch volili v reštaurácii
6
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM