Rôzne

Rodičia, pekná akcia pre vaše deti: Preteky na bicykloch, trojkolkách i odrážadlách

V našom meste bude zaujímavé podujatie určené najmenším športovcom. Zmerajú si sily na bicykloch, trojkolkách či odrážadlách.

Ilustračný obrázok k článku Rodičia, pekná akcia pre vaše deti: Preteky na bicykloch, trojkolkách i odrážadlách
Zdroj: TASR

V našom meste sa uskutoční podujatie s názvom Olympijský pedál. Už 16. júna si v areáli 1. ZŠ v Michalovciach budú môcť deti zasúťažiť na trojkolke, bicykli či dokonca aj na detskom odrážadle.

Súťaž

V metropole Zemplína sa uskutoční lákavá súťaž pre deti. Nebude sa súťažiť len na bicykli, ale aj na trojkolke a tí najmenší na odrážadle. V športovom areáli I. Základnej školy T. J. Moussona si na atletickom ovále 16. júna od 9:30 hod. zmerajú sily deti narodené od roku 2009 až do 2015.

Malí športovci budú rozdelení do štyroch kategórii podľa roku narodenia. Podľa veku bude zohľadnená aj náročnosť dĺžky trate, prípadne, či pôjdu jedno kolo alebo budú musieť zvládnuť viac.

Nezabudnite prilby

Ako organizátori 3. ročníka upozorňujú, všetky deti musia mať prilbu a pretekajú na zodpovednosť rodiča. Prihlásiť pretekára môžete mailom na r.hajdukova@gmail.com. Uveďte meno a rok narodenia vášho dieťaťa. Pre prvých 100 je pripravený malý darček.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Pozrite si vo fotogalérii nižšie aj Michalovčanky, ktoré dosiahli krásny úspech v pole dance.

K. Ondočiková a N. Butalová: Dosiahli úspech na pretekoch v pole dance
3
Galéria
Zdroj: Fly-Hi Pole

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM