Ľubomír Hudačko Rôzne

Rozhovor s najkrajšou mamičkou: Po zisku titulu niektorí nevedeli prekonať závisť

Na zúčastnenie sa súťaží neboli možnosti ani čas a tak sa na to dala až ako mama. A vyšlo to. Prešovčanka Renáta Tokárová (44) si užíva titul Mrs. Globe ako najkrajšia mamička a stíha popritom organizovať módne prehliadky a venovať sa svojmu netypickému koníčku.

Ilustračný obrázok k článku Rozhovor s najkrajšou mamičkou: Po zisku titulu niektorí nevedeli prekonať závisť
Zdroj: Dnes24.sk

Sympatická dáma vyhrala súťaž v roku 2009, keď ju vyhlasovali naposledy a tak sa titulom hrdí naďalej! V druhej časti rozhovoru prezradila čosi o svojej netradičnej záľube!

Aké máte sny?

Hovorí sa, že sny sú na to, aby sme si ich plnili. Toto bol jeden z mojich splnených snov. Ďalší sa mi deň po dni plní, a to je radosť z lásky mojej rodiny. Samozrejme mám aj súkromné sny, ktoré snívam a jeden po druhom si ich pomaličky plním.

Aký dopad malo víťazstvo tohto titulu na váš profesijný život?

Prácu mám stále tú istú a nikdy som ani neuvažovala o jej zmene. Zato som sa začala zúčastňovať rôznych módnych prehliadok, som spoluorganizátorka prestížnych módnych prehliadok v Prešove, ktoré sa konajú každý rok. Jedna z nich sa bude konať už onedlho, 17. novembra v PKO Prešov.

Čomu sa venujete vo voľnom čase?

Vo voľnom čase sa venujem kultúre a športu. Veľa cvičím, v zime lyžujem, v lete bicyklujem, obdivujem prírodu a krásy Slovenska. Rada jazdím na motorke, len tak bezcieľne. A samozrejme sa rada prechádzam po móle.

Prečo ste ostali bývať na východe Slovenska?

Nikdy som ani neuvažovala, že by som sa odsťahovala, pretože na to nebol dôvod. Výhrou v tejto súťaži som neodštartovala svoju zárobkovú činnosť, ale splnila som si svoj sen. Svojím titulom sa snažím pomôcť tým, ktorí to potrebujú. Na východe Slovenska mám rodinu, priateľov, prácu, a ak mám ísť do iných kútov Slovenska alebo sveta, tak len na návštevu.

Čo hovorilo na váš titul okolie, rodina?

Po získaní titulu som pocítila úprimné slová, ktoré sa striedali aj s tými neúprimnými. Priatelia, ktorí boli ozajstní, tí zostali. A tí, ktorí nevedeli prekonať závisť, na nich už nezáleží. Rodina a známi mi samozrejme držali palce a tešili sa z môjho úspechu.

V prvej časti rozhovoru ste si mohli napríklad prečítať, ako vlastne k angažovaniu najkrajšej mamičky do súťaže prišlo.

Mrs. Globe
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM