Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Rozlúčka s letnou sezónou na Zemplínskej šírave: Toto chystajú na amfiku

Amfiteáter na Zemplínskej šírave sa pripravuje na veľké podujatie, ktorým sa rozlúči s tohtoročnou letnou sezónou. Na koho sa môžete tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Rozlúčka s letnou sezónou na Zemplínskej šírave: Toto chystajú na amfiku
Zdroj: Dnes24.sk

Leto je o chvíľu za nami. Amfiteáter, ktorý sa nachádza v rekreačnom stredisku Hôrka na Zemplínskej šírave, pripravuje podľa organizátorov rozlúčkové podujatie – koncert Kollárovcov, ktorý bude štvrtok 31. augusta od 18:00 hod.

Rozlúčka na amfiku

K Zemplínskej šírave si to posledný augustový večer namieria Kollárovci. Slovenské more bude opäť hostiť koncert výborných mladých muzikantov a zabávačov v jedinečnej atmosfére Amfiteátra Zemplínska šírava. Na amfik si môžete prísť vypočuť najznámejšie hity kapely ako Mariša, Dedinôčka, Do hory ma poslali a mnohé ďalšie.

Ak by ste mali záujem rozlúčiť sa s letom na amfiku aj takýmto spôsobom, máme pre vás zaujímavú informáciu. Vstup na Kollárovcov je voľný pre deti do výšky 100 cm v doprovode zodpovednej platiacej osoby.

Kollárovci
1
Galéria

Kto sú Kollárovci?

Hudobná skupina je originálnym zoskupením mladých, talentovaných hudobníkov. Svojím hudobným umením zabávajú a rozveseľujú už mnoho rokov poslucháčov doma i za hranicami Slovenska. Ich živá hudba, temperamentný spev a humorné slovo vytvárajú nezabudnuteľnú atmosféru, ktorá vyčarí na vašej tvári úsmev, nadšenie a dobrú náladu.

Na trhu úspešne pôsobia už od roku 1997 a svojím goralským temperamentom si získavajú priazeň u mnohých fanúšikov. Nosným pilierom ich repertoáru je slovenská ľudová pieseň, ktorá vďaka Kollárovcom dostáva nový šat, príjemný aj pre tých, ktorí tento žáner nikdy nevyhľadávali.

V ich podaní si môžete taktiež vypočuť vlastné skladby z ich autorskej dielne. Zoskúpenie kapely tvoria šiešti členovia, z toho traja sú bratia Kollárovci. Pestré je aj nástrojové obsadenie: husle, kontrabas, soprán a alt saxofón, cimbal, akordeón, bicie nástroje.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM