Katarína Oravská Krimi

Rozruch kvôli opitému vodičovi v meste: Na parkovisku narazil do auta, prešiel po dopravnej značke a tým to neskončilo!

V Michalovciach zavládol nečakaný rozruch. Vodič (37) z nášho mesta podľa polície na parkovisku najskôr narazil do zaparkovaného peugeotu, potom vošiel na trávnatú plochu a narazil dokonca aj do audiny.

Ilustračný obrázok k článku Rozruch kvôli opitému vodičovi v meste: Na parkovisku narazil do auta, prešiel po dopravnej značke a tým to neskončilo!
Zdroj: TASR

Vodiča (37) z Michaloviec zadržali v utorok popoludní policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky Krajského riaditeľstva Policajného zboru Košice.

„Viedol osobné motorové vozidlo zn. VW Passat po bočnom parkovisku pri polyfunkčnom objekte na Okružnej ulici v Michalovciach, pričom narazil do zaparkovaného vozidla zn. Peugeot. V jazde pokračoval smerom k obchodnému centrum, pri obytnom bloku odbočil doprava a následne vošiel na trávnatú plochu, kde prešiel po dopravnej značke „Daj prednosť v jazde“ a poškodil ju,“ opísala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Ako pokračovala Mésarová, ani to vodiča nezastavilo. „Na parkovisku za obytným blokom, v strede parkoviska, narazil do osobného motorového vozidla zn. Audi A6. Pri parkovaní svojho vozidla poškodil ďalšie vozidlo zn. Peugeot,“ uviedla policajná hovorkyňa. Poškodením vozidiel a dopravného značenia vznikla celková škoda 2 250 eur.

„Po nehode policajti vodiča vyzvali k vykonaniu dychovej skúšky, pričom mu bola nameraná hodnota 1,14 mg/l alkoholu v dychu (2,38 promile),“ dodala Mésarová. Vodiča umiestnili do cely policajného zaistenia. Poverený príslušník dopravného inšpektorátu OR PZ v Michalovciach vodiča obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM