Zuzana Ročeňová Rôzne

Silvestrovské oslavy sa už pomaly blížia: Michalovčania, tu sú prvé informácie o vítaní nového roka...

Silvesterovská rozlúčka so starým rokom a privítanie nového roka je niečím výnimočným. Niečím, čo treba patrične osláviť. Michalovčania sa môžu tešiť na pestrý kultúrny program a pyromuzikálny ohňostroj!

Ilustračný obrázok k článku Silvestrovské oslavy sa už pomaly blížia: Michalovčania, tu sú prvé informácie o vítaní nového roka...
Zdroj: Webnoviny.sk

Silvestrovské oslavy sú oslavy Nového roku, konajúce sa v posledný deň roka Gregoriánskeho kalendára, 31. decembra na Silvestra. Mesto Michalovce v spolupráci s Mestským kultúrnym strediskom pre nás pripravilo už tradične veľkolepý ohňostroj na Námestí osloboditeľov a sprievodný kultúrny program.

Nebude chýbať ani vystreľovanie zátok zo šampanského

Ako je zvykom Vianočné sviatky trávime zväčša v kruhu rodiny, no na Silvestra nás to viac láka medzi ľudí. Tohto roku si budeme môcť výjsť za kultúrou, ale aj za zábavou:

31. decembra o 9.00 hod. v Zemplínskom múzeu – Silvestrovská vernisáž k výstave Andreja Smoláka

31. decembra o 12.00 hod. pred budovou MsÚ tradičná Súťaž vo vystreľovaní zátok zo šampanského (každý si prinesie vlastnú fľašu).

31. decembra o 23.00 hod. na tribúne na Námestí osloboditeľov pri MsÚ oslávime spoločne 21. výročie štátnosti a Silvester 2013.Program je spojený so zapálením vatry, pyromuzikálnym ohňostrojom a príhovorom primátora mesta Viliama Zahorčáka. V programe vystúpi speváčka Michaella so skupinou.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM