Iné športy

Slávnostný program k extraligovému zápasu Michaloviec: Sledujte, na čo sa dá tešiť

A je to tu. Hokejové Michalovce čaká historicky prvý zápas v extralige. A pri tejto príležitosti je pripravený takýto slávnostný program.

Ilustračný obrázok k článku Slávnostný program k extraligovému zápasu Michaloviec: Sledujte, na čo sa dá tešiť
Zdroj: TASR

V piatok 13. septembra o 17:00 hod. Michalovce slávnostne vstúpia do hokejovej extraligy. O pol hodinu na to už hodí rozhodca úvodné buly zápasu HK Dukla Ingema Michalovce – HK 32 Liptovský Mikuláš.

A na čo sa teda môžu fanúšikovia tešiť v rámci slávnostného programu, ktorý bude predchádzať samotnému zápasu?

„Moderátorom úvodného zápasu HK Dukla Ingema Michalovce v extralige bude Juraj Rašla. Na zimnom štadióne, veríme, že pred plným hľadiskom, fanúšikom a hokejistom zatancujú Folklórny súbor Zemplín a Súkromná základná umelecká škola Talent-Um,“ informovala michalovská radnica.

Michalovských hokejistov v najvyššej slovenskej súťaži privítajú aj ostatné michalovské kluby, ktoré taktiež bojujú v extralige.

Radnica ďalej uviedla, že prvé vhadzovanie bude v rukách človeka, ktorý je spätý s michalovským hokejom. Jeho meno však neprezradila, má to byť prekvapenie. „Okrem neho na zimnom štadióne stretnete aj ďalšie legendy slovenského hokeja,“ doplnila.

Slávnostný program bude pokračovať aj medzi tretinami. „V prvej prestávke sa vám predstaví pomerne nový krasokorčuliarsky klub Kraso Michalovce. Druhá prestávka bude patriť súťaži v streľbe na bránu a žrebovaniu tomboly, ktorá bude, mimochodom, veľmi pestrá. Tešiť sa môžete aj na skvelú svetelnú a pyro show,“ prezradila radnica.

Začiatok hokejovej sezóny znamená aj blížiaci sa koniec leta. Zaspomínajte si na uplynulé týždne prostredníctvom tejto fotogalérie zo Šíravy.

Aj takto si môžete vychutnať letnú pohodu na Zemplínskej šírave
27
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM