Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Slovenské more pohostí Kandráčovcov: V jedinečnej atmosfére Amfiteátra Zemplínska šírava

Príďte si vypočuť najznámejšie hity kapely pod vedením primáša Ondreja Kandráča za podpory úžasných speváčok Moniky Kandráčovej a Marianny Železnej.

Ilustračný obrázok k článku Slovenské more pohostí Kandráčovcov: V jedinečnej atmosfére Amfiteátra Zemplínska šírava
Zdroj: TASR

Na šíravskom amfiteátri vystúpia známe mená hudobnej scény. Kandráčovci sa už chystajú na koncert, ktorý sa uskutoční v piatok 21. júla o 18.30 hod.

Nielen ľudovky

Repertoár Kandráčovcov je zložený z melódií rôznych kútov Slovenska, so silným akcentom na východoslovenskú, ale i ukrajinskú, rusínsku, či poľskú pieseň. V poslednej dobe do svojho repertoáru vkladajú hlavne autorské piesne. Od počiatkov až po dnes prechádzala kapela svojim hudobným vývojom.

Kým v začiatkoch repertoár tvorili výsostne piesne ľudové, dnes je to skôr pôvodná ľudová melodika pretavená do svojrázneho etno – prevedenia. Ide o špecifický zvuk tejto hudby, doplnený spontánnymi reakciami publika, či nezameniteľným sprievodným slovom.

Zábava a humor

V piatok 21. júla si budete môcť vychutnať nielen skvelú hudbu, ale aj originálny humor Kandráčovcov, ktorí sa už mnohokrát predviedli nielen ako kvalitní hudobníci, ale aj zabávači. Určite nebude chýbať humor, spev, hudba, tanec a veľa dobrej zábavy.

Ak sa chystáte na amfik, máme dôležité info pre deti a dospelých. Vstup pre deti do výšky 100 cm je totiž v doprovode zodpovednej platiacej osoby bezplatný.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM