Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Sobota a nedeľa v Michalovciach a okolí? Skočiť sa dá aj na tieto akcie...

Užite si víkend aj vy. Čo sa bude počas neho diať v našom meste či okolí? Vybrali sme pre vás hneď niekoľko tipov na lákavé akcie...

Ilustračný obrázok k článku Sobota a nedeľa v Michalovciach a okolí? Skočiť sa dá aj na tieto akcie...
Zdroj: TASR

Päťdesiat odtieňov slobody

10. 2. o 17:15 a 19:30 hod., Kino Centrum, Michalovce

Fenomén Päťdesiat odtieňov vstupuje do tretej, záverečnej fázy. Anastasia Steele a Christian Grey sa dobrovoľne zriekli svojej slobody a pred svadobnými svedkami povedali rozhodné “Áno”. Žiť šťastne až do smrti im ale dopriate nebude. Režisér James Foley (Päťdesiat odtieňov temnoty) okorenil pikantnú erotickú romancu poriadnou dávkou thrilleru a svojím hrdinom pripravil niekoľko nečakaných a nepríjemných prekvapení.

Hádzaná

11. 2. 2018 o 13:00 a 15:00 hod., Chemkostav aréna, Michalovce

Ak máte radi hádzanú, určite vás poteší zápas v michalovskej aréne. V nedeľu 11. februára tam o 13:00 a 15:00 hod. zabojujú michalovské hráčky, ktoré môžete prísť podporiť. Zápas sa odohrá medzi HHK Iuventa – ŠKP Bratislava.

Turistika

11. 2. 2018 o 7:00 hod., zraz pri železničnej stanici/parko­visko Lidl

Prvý michalovský klub slovenských turistov zorganizuje regionálny zimný zraz. Naplánovaná je trasa Krivoštianka, Krivošťany – Jasenovský hrad – Humenné. Turistická cesta sa uskutoční v sobotu 11. februára so začiatkom o 7. hodine ráno. Zraz je pri parkovisku Lidl a pri železničnej stanici. Všetky podrobnosti sa dozviete na www.kstmichalovce.sk

Snehová kráľovná: Tajomstvo ohňa a vody

11. 2. o 15:30 hod., Kino Centrum, Michalovce

Pokračovanie populárnej animovanej série je opäť plné dobrodružstva, zábavy i kúziel. Potom, čo Gerda porazila Snehovú kráľovnú a oslobodila svojho brata Kaya, má pred sebou ďalšiu úlohu: nájsť rodičov unesených Severným vetrom a dať celú rodinu zase dohromady. Na tejto výprave Gerdu a Kaye sprevádzajú starí aj noví priatelia.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM