Zuzana Ročeňová Rôzne

Sociálne siete hýbu aj Michalovcami: 5 zaujímavých skupín na facebooku týkajúcich sa nášho mesta

Každodennou súčasťou mnohých ľudí sa stali sociálne siete. V rámci nich hrá v našich končinách prím Facebook. Ľudia tam hľadajú informácie nielen o svojich známych, ale aj o tom, čo sa okolo nich deje. Zaostrili sme na zaujímavé skupiny v rámci nášho mesta, ktoré by vás mohli zaujímať.

Ilustračný obrázok k článku Sociálne siete hýbu aj Michalovcami: 5 zaujímavých skupín na facebooku týkajúcich sa nášho mesta
Zdroj: TASR

1. Dopravný Info-Servis HE – SV – MI – VT a okolie

Jednou z takýchto skupín je Dopravný Info-Servis HE – SV – MI – VT a okolie. Teda skupina zameraná na tunajších vodičov. Jej obsah vytvárajú samotní členovia, ktorí informujú o policajných hliadkach, radaroch či obmedzeniach na našich cestách. Skupina je verejná, obsah tak uvidia aj tí, ktorí sa členmi ešte nestali.

2. Michalovce – bazár predám/kúpim

A teraz z iného súdka, skupina Michalovce – predám/kúpim. Už podľa názvu je jasné, že ide o akýsi bazár v rámci nášho mesta. Pozor, táto skupina má už 3 695 členov. Je však uzavretá, a tak ak chcete vidieť obsah, musíte najprv požiadať o členstvo.

3. Práca Humenné, Snina, Vranov, Michalovce

Treťou v tomto našom prehľade je skupina, ktorá nemá zatiaľ veľa členov, týka sa ale témy číslo 1 v našom regióne a tou je práca. Skupina Práca Humenné, Snina, Vranov, Michalovce sa zdá byť vzhľadom na nízky počet členov celkom živá. Jej obsah tvorený pracovnými ponukami je sprístupnený verejne.

4. AUTOM BA-VYCHOD (SV, MI, HE)

Pre cestovateľov na západ môže byť celkom určite užitočná skupina AUTOM BA-VYCHOD (SV, MI, HE). Ak hľadáte odvoz z alebo do hlavného mesta, môžete vyskúšať aj toto. Kliknúť sem by sa mohlo oplatiť aj v opačnom prípade, ak máte voľné miesta v aute a chcete ich zaplniť.

5. Priznania Michalovčanov

Našu vybratú päticu uzatvára nie skupina, ale v tomto prípade stránka. Jej samotný názov Priznania Michalovčanov mnoho prezrádza. Fanúšikov si nachádza predovšetkým medzi mladšími ročníkmi. Ako to funguje? Administrátorovi zašlete príspevok- priznanie, ktorý ju na žiadosť prispievateľov poväčšine anonymne zverejní.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM