Rôzne

Spríjemnite si víkend v Michalovciach a okolí vďaka podujatiam: Ktoré rozhodne radíme zažiť?

Víkend už odštartoval. A zatraktívniť vám ho môžu aj akcie v Michalovciach a okolí. Tieto rozhodne radíme zažiť...

Ilustračný obrázok k článku Spríjemnite si víkend v Michalovciach a okolí vďaka podujatiam: Ktoré rozhodne radíme zažiť?
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Zápas hviezd

19. 1. 2019 o 17:00 hod., Zimný štadión, Michalovce

V našom meste sa uskutoční Zápas hviezd St. Nicolaus 1. slovenskej hokejovej ligy. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na autogramiádu, kde sa budú môcť so svojimi obľúbenými hráčmi odfotiť či nechať si podpísať suvenír. Samotný Zápas hviezd so začiatkom o 17.00 hod bude mať prestávky medzi jednotlivými súbojmi pre atraktívne súťaže zručností a program pre divákov.

Zámocký ples

19. 1. 2019 o 19:00 hod., Zámocká reštaurácia, Kostolné Námestie 6, Michalovce

Reštaurácia Zámocká organizuje II. Zámocký ples, ktorý sa uskutoční v 19. januára o 19. hodine na Kostolnom námestí v Michalovciach. Okrem programu je pripravená aj tombola. Do tanca bude po celý večer hrať temperamentná dvojica dua Axis. Celú atmosféru umocní gastronomický zážitok zámockej kuchyne a tiež sa môžete tešiť na bohatý program

Rybársky ples

19. 1. 2019 o 18:00 hod., Motel Kamenec, Kaluža

V našich končinách sa bude konať aj Rybársky ples. Pozýva naň Mestská organizácia slovenského rybárskeho zväzu Michalovce. Uskutoční sa dňa 19. januára od 18. hodiny. Plesať sa bude v Moteli Kamenec na Zemplínskej šírave s hudobnou produkciu skupiny Flegma.

Glass

20. 1. 2019 o 19:30 hod., Kino Centrum, Michalovce

M. Night Shyamalan uvádza úplne nový thriller inšpirovaný komiksom, nazvaný Sklenený. Spája tak dva samostatne úspešné filmy Vyvolený (2000) a Rozpoltený (2016). Z filmu Vyvolený sa vracajú herecké hviezdy Bruce Willis v úlohe Davida Dunna a Samuel L. Jackson ako Eliah Price, známy pod pseudonymom Pán Sklenený

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Pozrite si fotogalériu zo Silvestrovskej vernisáže v Michalovciach. Výstavu možete stále vidieť v Zemplínskom osvetovom stredisku v Michalovciach..

Obrazom: Silvestrovská vernisáž v Michalovciach
8
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM