Rôzne

Sú rozhodne zaujímavé a možno oslovia aj vás: TOP decembrové podujatia v Michalovciach

December už doslova klope na dvere. Pozrite si redakčný výber top podujatí, ktoré sa počas neho uskutočnia v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Sú rozhodne zaujímavé a možno oslovia aj vás: TOP decembrové podujatia v Michalovciach
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Rozsvietenie stromčeka a Mikuláš

5. 12. 2018 o 17:00 hod., na Námestí osloboditeľov, Michalovce

Rozsvietenie vianočného stromčeka a ostatnej výzdoby sa v Michalovciach uskutoční už v stredu 5. decembra o 17:00 hod. Do centra príde aj Mikuláš a bude tiež mikulášsky program, ktorý sa uskutoční na tribúne. Vtedy sa zároveň rozsvieti vianočná výzdoba.

Vianočné trhy

7. – 8. 12. 2018, Michalovce

Vianočné trhy v Michalovciach sa budú konať v dňoch 7. 12. 2018 – 8. 12. 2018 (piatok, sobota). A budú to už 27. Vianočné trhy. Slávnostné otvorenie sa uskutoční siedmeho decembra o 10:00 hodine na tribúne pri Mestskom úrade v Michalovciach. Počas Vianočných trhov budete môcť navštíviť aj uličku remesiel, kde uvidíte napríklad aj pečenie oblátok. Svoje výrobky tam predstavia aj jednotliví predajcovia.

Adventný večer

14. 12. 2018 o 19:00 hod., v Rímsko – katolíckom kostole Narodenia Panny Márie, Michalovce

V čase Vianoc si v našom meste môžete vychutnať adventný literárno-hudobný večer, ktorý sa uskutoční v Rímsko – katolíckom kostole Narodenia Panny Márie. Začiatok je naplánovaný na 19. hodinu. Na organe sa predstaví František Béer a recitál predvedie Miro Kolbašský.

Vianočný koncert

17. 12. 2018 o 19:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

V Michalovciach bude vianočný koncert Nika Karch a jej hostí pod záštitou primátora mesta Viliama Zahorčáka. Rodáčka z metropoly Zemplína si na svoj koncert pozvala hostí zo zboru Pro Musica Magnólia, ĽH FS Zemplín, ale aj Róberta Hvostaľa. Hudobné podujatie začne o 19. hodine v MsKS 17. decembra.

Silvester

31. 12. 2018 od 21:00 hod., námestie, Michalovce

Silvester bude v našom meste tradične spojený s oslavou štátnosti. Tí, ktorí sa rozhodnú stráviť posledný deň v roku na michalovskom námestí, čaká program spojený so zapálením vatry aj príhovorom primátora mesta. Chýbať nebude ani obľúbený ohňostroj.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM