Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Takáto akcia sa chystá v lete na Šírave: Na svoje si prídu všetci milovníci áut

Na Zemplínskej šírave sa počas leta chystá zaujímavá akcia. Na svoje si prídu všetci milovníci áut. Tie sa potom vydajú na spoločnú jazdu do ďalších kútov SR.

Ilustračný obrázok k článku Takáto akcia sa chystá v lete na Šírave: Na svoje si prídu všetci milovníci áut
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Na Zemplínskej šírave odštartuje 3. augusta zraz áut s názvom Slovak ride a potrvá tam až do nedele. Potom bude pokračovať do ďalších kútov našej krajiny. Autá sa vydajú zo Šíravy na spoločnú jazdu až na západ Slovenska.

Zídu sa v Kaluži

Milovníci vozidiel si prídu na Šírave na svoje v obci Kaluža. Práve v tomto rekreačnom stredisku sa uskutoční v piatok 3. augusta o 17:00 hod štart podujatia Slovak ride. Celá kopa áut sa zíde v autokempe v Kaluži.

Organizátori vyzývajú všetkých, ktorí sa chcú pridať, aby tak urobili. „Ide o výlet, na ktorý sa môžete pridať kedykoľvek a kdekoľvek počas jazdy,“ zverejnili usporiadatelia.

Spoznávanie Slovenska

Zrazom na Šírave podujatie neskončí, ale len začne. Autá si to potom zamieria na Oravu. Počas výletu sú v pláne zastávky na rôznych atrakciách. Organizátori upozornili, že sa pôjde mimo hlavných ťahov ciest a mimo diaľnice.

V nedeľu sa dorazí do obce Klin, kde bude výlet pokračovať. Milovníci áut majú v pláne navštíviť i rôzne zaujímavosti na západnom Slovensku. Z Oravy sa tak chcú presunúť napríklad aj na Senecke jazerá. „Pridať sa môže každý, kto má chuť spoznávať Slovensko,“ dodávajú organizátori.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM