Rôzne

Takto zaujímavo v Michalovciach skrášlili plot futbalového ihriska: Videli ste? FOTO

Upútať môže aj vaše oči. V našom meste skrášlili plot futbalového ihriska a to takto zaujímavo...

Ilustračný obrázok k článku Takto zaujímavo v Michalovciach skrášlili plot futbalového ihriska: Videli ste? FOTO
9
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce

Už budúci týždeň odštartuje podujatie Michalovce Cup 2019 a to so svetovým obsadením. Aj preto v našom meste skrášlili zaujímavým spôsobom plot futbalového ihriska, na ktorom si zahrajú aj dva španielske giganty.

Atraktívne obsadenie

Po piatich rokoch sa v Michalovciach opäť uskutoční dorastenecký futbalový turnaj Michalovce Cup 2019 a ten bude mať opäť kvalitné obsadenie. Zahrá si na ňom i španielsky gigant FC Barcelona a zo Španielska príde aj ďalší popredný klub FC Sevilla.

Okrem domácich Michaloviec sa zo Slovenska šiesteho ročníka turnaja zúčastní aj Dunajská Streda. Šesticu účastníkov doplní grécky Olympiakos Píreus a poľská Legia Varšava. Michalovce Cup 2019 bude prebiehať od utorka 6. do piatku 9. augusta na hlavnej hracej ploche futbalového štadióna Zemplína, ktorý preto v uplynulých dňoch prešiel skrášlením okolia.

Výtvarník v akcii

V súvislosti s tým, že budúci týždeň odštartuje v našom meste spomínaný turnaj, skrášlili v Michalovciach aj plot futbalového ihriska.

„V rámci príprav na toto podujatie sme skrášlili aj okolie štadióna,“ informovala michalovská samospráva. Plot dostal nový biely náter a michalovský výtvarník Miroslav Babinčák naň namaľoval farebné piktogramy rôznych športov. Nechýba logo mesta a logo, ktoré pripomína, že Michalovce sú tento rok Európskym mestom športu.

Viac už uvidíte vo fotogalérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Plot v metropole Zemplína: Sledujte, ako nevšedne ho namaľovali
9
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM